Beach mode: kako se ne oblačiti na plaži

Poleti je eden najpomembnejših elementov garderobe kopalke. Če želite videti spektakularen na plaži, veliko deklet poskuša kupiti najlepše kopalke in pobrati dodatke, ki bi bili na kraju samem.

Vendar pa se ne zdi vedno tako spektakularen izhod na plaži.

Danes vam bomo povedali, kako se ne oblačiti na plaži, kaj kopalke ne bi smeli upoštevati pri izbiri garderobe na plaži, kako se ne oblačiti na plaži, da ne bi izgledali smešno.

Kopalke - najslabše podobe v kopalkah

Tako vam predstavljamo najslabše podobe plažne mode, ki jih ne smemo ponoviti. Ne pozabite na najslabše podobe v kopalkah, fotografije, ki smo jih predstavili na našem mestu, in tega nikoli ne storite.

Izbira kopalke?Najlepši kopalke 2019-2020 - fotografija

Kako se ne oblačiti na plaži: kopalke niso vaše velikosti

Mnoga dekleta, ki želijo poudariti lepoto doprsja in graciozne zadnjice ali skriti pomanjkljivosti? obleko kopalke, ki ni v velikosti.

Ampak pohitimo vas, da vas razočaramo: majhna kopalka ali kopalke, ki so odlične za vas, na telesu izgleda zelo grdo.

Resnična lepota zvezd:Zvezde v kopalnih oblekah brez fotošopa

Poleg tega kopalke ni velikost omejitev vašega gibanja. Lahko se celo znajdete v neugodni situaciji, če se na primer drsi preveč majhna kopalka.

Najslabše podobe plažne mode: kopalke so zunaj oblike

Brating "Najslabše podobe plaži moda" hit kopalke ni na sliki. Kopalke, kot vsaka druga stvar, bi morale ustrezati vaši vrsti figure, zato ne smete loviti najnovejše modne plaže, bolje je izbrati kopalke, ki bodo na vaši sliki videti popolne. Izbira lepe in primerne kopalke, ne boste modni nesporazum.

To je treba vedeti:Kako se izogniti soncu in toplotnemu udaru

Oblačila za plažo ne dopuščajo seksi slik

Izhod v seksi kopalki se v hollywoodskih filmih šteje za trendovsko in mega lepo.

In v resnici, če izberete preveč seksi kopalke, lahko pritegnete neželeno pozornost in obsodbo drugih ter ni preveč udobno plavati in se sprostiti v takih kopalkah.

Izberi, da iščeš človeka vsega življenja na drugem mestu. Odkrito kopalko ne opozarja na vas kot na osebo, ki je preprosta vrlina.

Najhujše obleke v kopalkah: kopalke v mestu

Obstajajo tvegane osebe, ki lahko kopalke nosijo ne le na plaži. Treba je opozoriti, da najslabšega modnega izhoda ni mogoče niti zamisliti.

Kopalke v nobenem primeru ne bi smeli nositi za hojo, četudi le zato, ker material, iz katerega je izdelan, za to ni namenjen.

Če želite videti seksi in goli trebuh, izberite, na primer, majhen vrh, ne pa tudi kopalke.

Kako se ne oblačiti na plaži: modna diva v kopalki in nakitu

Še ena velika napaka na področju plaže je pohodništvona plaži v kopalki in veliko dodatkov.

Dodatki in nakit so kraji za nošenje zunaj plaže. Toda na plaži v kopalki in kup nakita lahko izgledate smešno in celo čudno.

Oblačila za plažo - najhujši izhodi: podoba "Tropikanka"

Po ogledu filmov je veliko deklet izbralo podobo »Tropikanki« in se zdi na plaži.

Takšna podoba v kopalki, okrašena s cvetjem in drugimi podrobnostmi v stilu otoških lepot, ni verjetno, da bi vas na modi na plaži.

Nasprotno, od drugih lahko povzročite smeh. Takšna obleka je možna le na zabavi na plaži, kjer bo primerno obleči se tako.

Najslabše podobe plažne mode: kopalke in laputene

Drage deklice ,ne bi smeli kombinirati pete in kopalke. To je brez okusa. Čevlji z visokimi petami bi bili primerni, če se nameravate udeležiti zabave na plaži na jahti. V drugih primerih pa sploh ni lepa, ker morate na obali udobno obleči in nositi čevlje.

Udobne cokle, mule, udobne sandale, katerih izbira je zdaj zelo velika, so zelo primerne za odhod na plažo.

Najslabša podoba plažne mode: spodnje perilo kot kopalke

Zgodi se, da ženske kot kopalke nosijo lepo spodnje perilo, saj je popolnoma neopazno in prelepo.

Ne - to je velika napaka. Spodnje perilo je v celoti narejeno iz drugih tkanin, zato je uporaba kot kopalke nesprejemljiva.

Poleg tega se spodnje perilo posuši veliko dlje kot kopalke in če je spodnje perilo lahka, tudi viSvoje zasebne dele prikazuješ na plaži, saj bo mokro, svetlo spodnje perilo postalo transparentno. Ta najslabša podoba plažne obleke je neestetična in nezdrava.

Kako se ne oblačiti na plaži: tesni moški plavuti

Moške kopalke so lahko tudi neuspešne. Govorimo o tesnih kopalkah, jermenih in kopalkah iz leopardovega tiska.

Takšne moške kopalke so zelo nesrečne, lahko celo rečemo grozno. Ni najboljša različica kopalke za moške, ker v tako majhni stvari človek izgleda kot "narobe". Za moške, najboljša možnost kopalke - kopalke, kratke hlače. Ležejo lepo na sliki in ne omejujejo gibov.

Upamo, da vam bodo najslabše podobe plažne mode pomagale izbrati pravo kopalko, da boste celo pogledali plažo na plaži.

Dobro se počivajte!