Čudovita luna design 2019-2020: nova lunarna manikura

Neprehodna luna manikura je še ena najboljša interpretacija tradicionalnega oblikovanja oblikovanja nohtov, z drugimi besedami, oblikovanje lune je povratna francoska.

Izjemna lunarna manikura že več let ni zapustila vodilnega položaja med različicami oblikovanja nohtov.

Kot ena najbolj elegantnih oblik oblikovanja je danes modna manikura luna precej pogosta. Ta oblika nohtov se imenuje tudi "hollywoodska manikura" ali "obrnjena jakna".

Modna luna manikura se imenuje tudi Diorjeva manikura - zahvaljujoč modnemu domu je luna manikura spet postala tako zaželena in iskana po modi po vsem svetu.

Pros združujejo lunarno oblikovanje z drugimi klasičnimi in naprednimi neil-usmeritvami, ki omogočajo preoblikovanje lunarne umetnosti, kar dokazuje najnovejše novosti lunarne manikure 2019-2020.

To so lahko tandemi manikure lune in francoščine, ki izgledajo tako harmonično. Lunina manikura z bleščicami in bleščicami, koščki folije v obliki lomljenega stekla ali folijastih drsnikov niso nič manj lepi.

Zanimivi slogi lunarne manikure 2019-2020 so različni pri reševanju oblike luknje in njenega pokrova. Veliko lunarnih manikirnih modelov je izdelanih s podolgovato luknjo, trikotno, v obliki platišča.

Poleg tega lahko luna manikuro ustvarimo s prozorno ali tako imenovano brezplačno luknjo, jo prekrijemo z odtenkom laka, ki je v nasprotju z bazo, in uporabimo dekor, da poudarimo luknjo - okrasne, folije, bleščice.

Opozoriti želimo, da je najbolj klasična luna manikura v rdeči barvi laka s prozorno ali prosto luknjo.

Med najrazličnejšimi vrstami lunarnega oblikovanja želimo razlikovati med dvema glavnima - luninsko manikuro z vbokano luknjo in z znano luknjo v naravni obliki. Opravite isto luknjo na tak ali drugačen način, da so njene različice lahko različne.

Spoznali boste dvojno in trojno različico luknje, napolnjeno luknjo s prosojnim robom, ombre luknjo in druge njene različice, ki vam bodo omogočile izvedbo trendovske in osupljive lunarne manikure 2019-2020, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

Velikost luknje se lahko spreminja tudi od naravnih oblik do sproščanja velikega dela ognjiča v obliki polmeseca, kar omogoča, da se lunarna manikura izvede v neverjetno lepih in očarljivih smereh, ki luknjo okrasijo z različnimi dekoracijami.

Lepota lunarne zasnove je v veliki meri odvisna od same zasnove luknje, izbire barv in seveda dopolnilnih elementov, ki skupaj pomagajo pri izvedbi fascinantne in nepremagljive lunarne manikure 2019-2020.

Za vsakdanjo rabo bi bila zaželena trendovska manikura lune v mirni paleti z nevtralnimi barvami. Bež, kremne, praškaste barve bodo primerne za pisarniško oblikovanje lune.

Ampak za poletje si dovolite sočne odtenke rožnate, turkizne, limonine, oranžne barve, ki bodo nastavili razpoloženje za ves dan z neverjetnim dizajnom lune.

Čokoladni odtenki, \ tburgundy, vijolična, modra, smaragdno zelena bo odlična rešitev za večerno manikuro z rafiniranim dekorjem, ki bo izgledu vsake ženske dala eleganco in razkošje.

Kakšna bi morala biti popolna in nepremagljiva lunarna manikura leta 2019–2020 - o tem v nadaljevanju preberite, če upoštevate vrhunske ideje luninega oblikovanja na fotografiji.

Klasična kombinacija: luna manikura z jakno

Najbolj priljubljena oblika oblikovanja luninega modela je njegova kombinacija z jakno, ki je v tandemu elegantna in odlična.

Podobna rešitev za lunino obliko z jakno bo videti lepa v obliki mandljeve oblike nohtov in kratkih nohtov.

Uporabljajte lahke lake za nežno lučno manikuro. Ali krepke temne in nasičene barve za izvedbo ekspresivnega, spektakularnega lunarnega oblikovanja za večer ali za posebno priložnost ob obleki.

Izberete lahko različne odtenke laka za oblikovanje lune z jakno, ki bo v nasprotju videti zanimiva. Poleg tega čudovito izgledajo luna manikura in francoski slog v stilu plemenitih kovin, luna s francosko-ombre, kot tudi mnoge druge ideje, prikazane v galeriji.

Lepa luninska manikura s trikotno obliko luknje

Novost lunine zasnove 2019-2020 omogoča luknjo v nenavadni obliki in raztopini. In ena od teh je bila luknja trikotne oblike, ki je ustvarila trendno lunarno zasnovo.

Nenavadna lunarna manikura s trikotno luknjo se lahko izvede z uporabo folije, lakov, praška in drgne, zapusti luknjo.prosto kot tudi postavitev trikotne vrtine z okrasnimi.

Ob pogledu na sklop fotografij se boste srečali z obilico lunine oblike s trikotno luknjo. Navdihnjene z modnimi idejami lunarnega oblikovanja 2019-2019, jih lahko ustvarite od svojega strokovnjaka.

Chic lunar design v stilu plemenitih kovin

Uporaba "zlata" in "srebra" pri izvedbi lunarne manikure 2019-2020 vam omogoča, da v lunarni odločitvi dosežete osupljivo oblikovanje nohtov.

Izvedba lunarne manikure "plemenite kovine" strokovnjaki uporabljajo bleščice in iskrice, folijo in okrasne v zlati ali srebrni barvi, da poudarijo luknjo, kar vam omogoča, da dosežete neverjeten učinek na prste.

Lunin videz je lep z zlatimi in srebrnimi elementi za konkavno in polmesečno luknjo, ki uporablja lahke in temne premaze, mat učinek in različne oblike nohtov.

Čudovita manikura z rožami, nalepkami in okraski

Strokovnjaki ponujajo vrsto lunarnega oblikovanja 2019-2020 z vsemi vrstami elementov za manikuro v obliki nalepk, čipk, žigosanja, vzorcev, okrasnih in folijskih trakov.

Motivi manikure lune z odtisi in drugimi elementi so različni - od naglasa enega prsta do okrasitve z različnimi elementi vseh žebljev, kar ustvarja edinstveno lunarno zasnovo 2019-2020, katere rešitve so prikazane na naši fotografiji.

Smešna manikura za lune z luknjo v obliki cvetov na nevtralnem ozadju, diagonalne luknje z enakim "nasmehom" francoskih, podolgovatih lukenj.Vse to lahko varno dopolnimo z geometrijo, okraski z okrasom in drsnikom na enem od prstov ali okrasnih kamenčkov.

Vrhunske ideje lunarnega oblikovanja 2019-2020: modna manikura lune - fotografija

)
76)