Elegantna zasnova lože: fotografija, modne ideje, notranja loža

Danes vedno več stanovanj in hiš ima čudovite balkone in lože, ki spreminjajo vsak življenjski prostor.

Omeniti je treba, da se je več pozornosti posvetilo balkonom v fazi projektiranja stanovanj, saj so ustvarili ne le majhne balkone, temveč tudi srednje in velike balkone.

Ker je loža sestavni del stanovanj in številnih podeželskih hiš, je zasnova lože postala zelo zanimiva za ustvarjalne in elegantne ljudi, ki se ne želijo le počutiti udobno v svojem domu, temveč tudi želijo vsak kvadratni meter urediti kar se da prvotno.

Danes, še posebej za vas, vam bomo predstavili kratek pregled na temo »Oblikovanje lože«, ki ne predstavlja le zanimivih idej notranjosti lože, temveč prikazuje tudi fotografijo, kjer je zasnova lože izdelana v različnih stilih, različnih funkcionalnih namenih, vseh vrstah barv itd. .

Wonderful TOP 50 je najboljši loggia design za vsak okus, po ogledu, ki ga boste navdihnili z novimi idejami za izboljšanje prostora.

Oblikovanje lože 2019-2020: super ideje, trendi, možnosti oblikovanja za lože različnih velikosti

Zasnova lože je zelo pomembna točka, saj je tudi zaradi majhnosti lože mogoče ta del stanovanja ali hiše tako elegantno, na izviren in funkcionalen način okrasiti, da njegove dimenzije niso več na prvem mestu. Sprva prihaja vzdušje tega dela vašega doma.

Ustvarite idealno vzdušje s pomočjo pravilne namestitve konstrukcijskih komponent, zlasti pohištva, tekstila,dekor.

Loggia design lahko ustvarite v različnih stilih. Izbira stilske smeri je odvisna od vaših želja, materialnih možnosti, namena originalne notranjosti.

Če zasnova lože predvideva nadaljevanje sobe, lahko naredite suho ali leseno luknjo.

Ustvarite lahko tudi ustvarjalno konstrukcijo iz mavčnih plošč, ki vizualno loči prostor med izvajanjem funkcije police, omarice itd.

Oblikovanje lože je zelo dober namig za tiste, ki so se navadili, da uporabljajo ta prostor kot prostor za shranjevanje različnih nepotrebnih stvari.

Po pregledu naših idej boste presenečeni, koliko lahko teh nekaj kvadratnih metrov izboljša udobje vašega življenja.

Ne pozabite, da mora biti loža opremljena brez preobremenitve notranjosti. S pomočjo različnih vrst razsvetljave, ogledal in svetlobnih odtenkov lahko vizualno povečate prostor.

Fantazijski taksiji! Modna zasnova lože

Ureditev lože je odvisna od njene velikosti, saj bo velika loža omogočila poosebljanje najbolj zanimivih poskusov, srednja in majhna loža, ki je pomembna za sodobna stanovanja, pa se lahko uporablja kot ena od sob.

Najpomembnejša ureditev bo zasnova lože sobe za počitek, v kateri lahko preživite čas in si privoščite skodelico kave ter uživate v kulisah v oknu.

Mimogrede, lastnosti oken so zelo pomembne pri urejanju lože, saj določajo, kako udobno in udobno se boste počutili v svojem kotu.sprostite se

Oblikovanje lože za prostor za počitek je mogoče dopolniti z udobno mehko pohištvo, lepimi poudarki na stenah, policami za knjige in seveda svežimi cvetjem v lepih lončkih.

Nekdo bo presenečen, toda zasnova lože se lahko preoblikuje v obliko majhne kuhinje, ki je opremila polno opremljen kuhinjski prostor z najpomembnejšimi deli kuhinjske notranjosti.

Štedilnik, hladilnik, kuhinjsko pohištvo z zgibi, miza s stoli - in vse potrebno za kuhanje kulinaričnih mojstrovin na dosegu roke.

Številni aktivni in samozavestni posamezniki opremijo zasnovo lože za funkcionalno in elegantno pisarno.

Majhno območje sploh ni ovira, saj lahko tudi na treh kvadratnih metrih uredimo najbolj priročno računalniško mizo, udoben stol ali stol, police za papirje, knjige, opremo, spominke.

Oblikovanje loggie za pisarno v različnih stilih je mogoče oblikovati glede na vzdušje in notranjost, v kateri delate najbolje.

Mnogi bodo zainteresirani za zasnovo spalnice. Če imate majhno stanovanje, morate uporabiti ložo za udoben kotiček, kjer se lahko sprostite in spite.

Tudi majhna postelja lahko izgleda zelo elegantno, če jo dodate s čudovitim tekstilom in dodatki.

Idealna rešitev za ložo je predelava pohištva. Torej, za spalnico lahko kupite posteljo s skrivnost, v spodnjem delu, ki bo služil kot omarice in police za garderobo.

Tako v spalnici kot v drugih oblikah oblikovanja.Balkoni so zelo pomembne razsvetljave, tako da je lahko zasnova balkonov okrašena z različnimi vrstami razsvetljave, stenske svetilke, talne svetilke in tudi če prostor dopušča, z elegantnimi lestenci.

Otroci bodo zagotovo cenili zasnovo otroške lože, ki jo lahko uredite v svetlih in pozitivnih barvah palete.

Zasnova otroške lože z delovnim prostorom za otroka, športnim prostorom, majhnim prostorom za sedenje itd.

Zimski vrt izgleda zelo izvirno na trgu lože, ki osveži vašo hišo in jo okrasi z zelenjem.

Poleg cvetja in rastlin so v zimskem vrtu lahko tudi stoli in mizica za pitje čaja.

Pravzaprav se lahko vsaka zamisel o notranjosti uresniči, če se ji ustvarjalno približamo, z fantazijo in podporo.

Lože je mogoče oblikovati v modernih in klasičnih stilih. Notranjost lože v slogu moderne, visokotehnološke, sheby chic, country, minimalizem, Provence in drugih stilov izgleda zelo impresivno.

Uporabite vsak kvadratni meter pametno! TOP 50 idej notranjosti lože

)
71)