Francozi v modni izvedbi - trendi, trendi in inovacije v obdobju 2019-2020

Nič ni bolj privlačno od klasičnega oblikovanja nohtov. Med modnimi trendi tradicionalnega oblikovanja nohtov 2019-2020 bo francoska manikura.

Lepota v preprostosti - to je dokaz modnih trendov v lepotni industriji, pa tudi neposredni dokazi - moden francoski dizajn nohtov, ki ne zapusti vodilnih položajev, ki pridobi vse nove ideje in rešitve francoskega manikirnega stila.

Kul nove francoske manikurne novosti za novo sezono 2019-2020 bodo čudovito lepe, zanimive in včasih smešne. Za fashionistas za vsako sezono ponudil svoje "lastne" trendy francoski nohtov art z risbami, dekor in individualno oblikovanje.

Za mlade lepote in ljubitelje izrednega oblikovanja je treba pozornost posvetiti risbam v francoskem oblikovanju nohtov. Leopardske živali, srčkane živali in ptice bodo okrasile posamezne prste s francoskim dizajnom nohtov.

Romantična manikura francoska ali sezonska pomlad-poletna francoska manikura 2019-2020 bo odlična s cvetjem, portreti deklet, svetlim odtisom - geometrijo, abstrakcijo, listi, slastnimi sladicami.

Variacije različnih trendov v trendovski manikirni umetnosti ponujajo nove vrste francoske barve, črne, mat, v tandemu s poudarjenimi lunuli, kot tudi nenavadno obliko "nasmehov", ki so videti tako sveži in novi v znani in ljubljeni francoski manikuri na Barvila različnih oblik.

Čudovita francoska manikura je čudovita na mandljevem žeblju, "mehka"kvadratnih, ovalnih plošč, ki vam omogoča, da ustvarite neverjetno prefinjeno francosko manikuro za poroko, rojstnodnevno zabavo, korporativno zabavo, manikuro za diplomo v francoskem slogu.

Številne nove francoske mode 2019-2020 so prikazane s sezonskimi rešitvami in tematskimi risbami, kot so francoščina 8. marca ali francoska neyl-art na Valentinovo, ki bo spektakularen in mega-stilski zaključek vsakega loka.

Med trendovskimi dekorativnimi triki za modno francosko manikuro lahko poudarite rubriko (biser), bleščice in iskrice, kamenčke in bujone, drsnike, akrilni prašek za volumetrične rože, folijo, ki bo vaš prtljažnik naredil moden in za razliko od katerekoli druge vrste manikure ki ste jih prej izpolnjevali.

Izjemen in navdihujoč vrh novega modnega jopiča 2019-2020 - za vsak okus, barvo in v različnih stilih, poglejte še fotografijo.

Črna francoska manikura

Megastilna in kul verzija jakne za ljubitelje spektakularnega lakonizma - črna francoska manikura 2019-2020. Zmehčajte črno barvo in naredite temno jakno privlačnejšo za okrasne kamenčke in kamenčke, pastelno podlago v praškasti barvi, bleščeče bleščice in odtise. Popolna črna francoska oblika na nohtih "mandelj" in "mehki" kvadrat.

Modna manikura francosko-ombre

Pomladni in poletni francoski jezik se ne da držati brez ombre tehnike, ki bo nežnosti in harmoniji dala živahne odtenke svetlih barv na vaših prstih. Nagibna jakna je učinkovita za jesensko-zimsko sezono s temnimi ali hladnimi odtenki.Igrate lahko, kot z nagibom "nasmeh", in ustvarite ombre neyl-design, s poudarkom na prostem robu žeblja v drugačni senci za modno francosko manikuro.

Razigrana francoska manikura

Francoskega stila marigolda ne povezujte samo z zadržanim slogom: mojstri ponujajo, da presežejo in preizkusijo zanimivo modno jakno z risbami zaek, žirafe in drugih živali, ki jih ljubite in ne samo. Takšna francoska umetnost nohtov ne bo ostala neopažena!

Cvetlični francoski dizajn

Neverjetni cvetovi vedno spremljajo prave dame in romantične narave v svojih slikah, ki so našli svoj odsev v trendovski jakni s srčkanimi risbami. Šarmantni motivi s cvetjem lahko izrišejo en prst, na primer velik, ali več, ki ustvarjajo čudovito novo francosko nohtno umetnost za ljubke dame.

Manikura za lune

Tehnike lunarnega in francoskega oblikovanja so vedno v medsebojni povezavi, ki so bolj vsestranske in pomembne za vsak lok, v primerjavi z drugimi modnimi pristopi. Zakaj ne bi izkoristili tega in ne ustvarili super-trend manikuro francosko z luknjami, ki bi bila idealna za pisarno ali za vsak dan za modne ženske vseh starosti.

Francoska manikura s kamenčki\ t

Ko gre za počitnice, in čas, da najdemo modno obliko nokatov za krvavitev - izberite francosko manikuro s kamenčki v novih idejah in ne boste izgubili! Trakovi okrasnih, malo kamenčki v bližini luknje, kroneOkrasnih na luknje in različne številke kamenčkov bo pomagal doseči želeno chic storitev jakno z okrasnih za večer.

Matt french design

Mirna in hkrati elegantna manikura je predstavljena v modni mat izvedbi. Elegantna mat manikura z golimi oblekami bo šarmantno dopolnila podobo neveste, svetlo zamrznjeno francosko s kamenčki ali folijo bo primerno za počitnice, mat francoščina z geometrijskimi odtisi bo vsak dan odlična.

Francoska oblika nohtov z risbami

V želji, da bi osvojil vse svoje izjemne manikure, se obrnite na profesionalnega mojstra, ki lahko na nohtih ustvarja čudovite in ustvarjalne vzorce skupaj z modno francosko manikuro, ki so postali pravi zadetki med novim oblikovanjem nohtov. To so modni abstraktni ornamenti, cvetlične teme, cvetlični motivi in ​​animalizem.

Francoska manikura z iskricami

Dekoriranje nohtov z iskricami je že dolgo prenehalo biti veliko praznovanje in postalo relevantno v vsakdanjem življenju modnih mojstrov, ki v videzu všeč šik in bleščice. Na nokteh naredite iskrico pravi ton pod močjo modne francoske manikure, zaradi česar je vsak od modelov nohtov privlačno zadržan. Malo bleščice v obliki drgnjenja ali bleščice na parih prstov s francosko bo trend.

Francoska manikura z drgnjenjem

Nenavadna mehkoba v modnem suknjiću je ustvarjena z bisernim trljanjem, ki se pogosto uporablja pri oblikovanju nohtov za nevesto in na maturantskem plesu. Modni nohti z jakno in drgnjenjembiserni sijaj bo meja nežnosti na nohtih katere koli oblike, kar vam omogoča, da dosežete neverjetno prijetno in prefinjeno francosko oblikovanje nohtov v modnem slogu.

Supernova frencha 2019-2020 - nove rešitve, modni trendi in trendi francoskega oblikovanja nohtov

)
76)