Ideje za dekoracijo balkona. Oblikovanje balkona in lože: fotografija

Sodobni apartmaji so se že zdavnaj oddaljili od običajnih sovjetskih postavitev, ki so izgledale tipično in nezanimivo.

Balkon in loža nista bila več le shramba ali skladiščni prostor in sta se začela uporabljati kot polnopravni življenjski prostor, ki ga tako manjkajo majhni apartmaji.

Zato so zasnova balkona in notranjosti lože postali zelo pogosta vprašanja za lastnike stanovanj, ki ne vedo, kako opremiti balkon in katero notranjost lože izbrati.

Ekipa News In Time se je odločila, da bo svojim bralcem pomagala odgovoriti na vprašanje, kateri originalni dizajn balkona in zanimiva notranjost lože bodo izbrali, ter vam pomagali s fotografskimi ilustracijami, kako lepo opremiti ložo in kako nenavadno opremiti balkon, da bo lep, zanimiva, moderna in okusna.

Kako opremiti balkon: zasnova balkona in notranjost lože - ideje za vaše stanovanje

Najprej takoj opazimo, da ni sploh težko izbrati zasnove balkona in notranjosti lože.

Ker so balkon in loža v apartmaju ali hiši dodatni kvadratni metri vašega bivalnega prostora, morate vsekakor ugotoviti, kako opremiti balkon in katero notranjost lože izbrati, saj se lahko v vašem stanovanju pojavi zelo udobno in uporabno območje.

Na vprašanje, katero obliko balkona in notranjosti lože izberemo, boste takoj odgovorili, če pomislite, katera soba v vaši hiši ni dovolj, in kako lahko uporabljate balkon in ložo.

Pravzaprav lahko nekaj metrov balkonapostati polnopravni prostor ali del sobe, kjer lahko naredite skoraj vse, kar vam primanjkuje v hiši, dobro, očitno v majhni različici.

Izvirna zasnova balkona in notranjost lože lahko ta del stanovanja spremeni v udobno spalnico, manjšo vrtec, kabinet, rekreacijsko območje in celo kuhinjo.

In to seveda niso vse ideje o tem, kako opremiti balkon, jih je veliko več in vsi so zelo resnični, če imate potrpljenje in malo domišljije.

Kako opremiti balkon: zasnovo balkona za študij

Prvi odgovor, kako opremiti balkon ali ložo, bo oblikovanje balkona, ki bo funkcionalno in vizualno prenašal vzdušje študije.

Ker je notranjost balkona, kot smo že povedali, na več kvadratnih metrih, je študija idealna rešitev za ta del stanovanja.

Prostori za delovno območje ne potrebujejo veliko. Majhna miza, računalniški stol - in delovno mesto je pripravljeno. Na stenah imate dovolj prostora, da uredite majhne police, kjer lahko dejansko z lahkoto namestite vse male stvari, ki jih potrebujete v pisarni.

Da bi notranjost lože in zasnova balkona - študija bolj udobno, lahko postavite majhen kavč tukaj. Mogoče celo naredite prostor za počitek z lastnimi rokami iz starih palet.

Takšno pohištvo z lastnimi rokami bo poceni, prvotna zasnova balkona pa vam bo zagotovljena.

Kako opremiti balkon ali ložo: notranjost lože kot delavnico

Nadalje, odgovor navprašanje, kako urediti balkon ali ložo, bo delavnica. Ker je veliko ustvarjalnih poklicev, se lahko delavnica razlikuje po posebni barvi vašega najljubšega podjetja.

Za udobje pa mora notranjost balkona ali lože vsebovati mizo s stolom ali majhno otomansko pohištvo, priročno omarico, kjer se nahajajo vsa potrebna orodja in stvari, ki jih potrebujete za ustvarjalnost ali znanje.

Pravzaprav je zasnova balkona za delavnico enaka pisarna, vendar le za ustvarjalno osebo.

Se strinjate, zelo pomembno je imeti takšen kotiček v hiši, kjer ste lahko sami s svojimi misli, idejami in fantazijami in kjer, ne da bi motili koga, bi lahko izpeljali svoje zamisli.

Kako opremiti notranjost lože in izdelati zasnovo balkona pod vrtnarijo

Nobenega dvoma ni bilo, da je mogoče odgovoriti na vprašanje, kako urediti balkon in kakšno vrsto notranjosti bomo pripravili z ložo - tukaj bo otroški vrt.

Nekdo bo rekel, da ni dovolj za otroški prostor ... Toda, ko je stanovanje zelo majhno, ali so prostori zasedeni, je zasnova balkona za vrtec precej sprejemljiva možnost.

Ker na balkonu ni veliko prostora, lahko uporabite pohištvo za preoblikovanje, ki bo funkcionalno zamenjalo velike volumenske dele notranjosti otroške sobe, vendar bo izpolnilo svojo predvideno funkcijo.

Računalniško in izobraževalno mizo je mogoče sestaviti skupaj s policami in omaro za igrače in stvari, transformatorsko posteljo pa lahko spreminjamo v udobno mizo z nočnimi omaricami za en dan.

Če otrok že ima otroka, vendarbalkon je prazen, naredite tukaj, poleg delovnega prostora za otroka, majhno telovadnico za igre in šport, postavite steno in druge športne predmete.

In seveda, ne pozabite na podrobnosti in oblikovanje zidov v stilu, ki ga vaši otroci raje.

Kako opremiti balkon ali ložo: izdelamo rastlinjak ali zimski vrt

Zelo pogosto želim najti prostor v stanovanju, kjer si lahko v tišini sam. Notranjost lože in balkon pod majhnim zimskim vrtom je lahko tako prostor za vse prebivalce hiše.

Poleg barv, ki krasijo zasnovo balkona ali notranjosti lože, poskrbite za rekreacijsko območje, kjer boste lahko uživali v miru in udobju sami in v družbi ljubljene osebe.

Dobra razsvetljava je zelo pomembna za zimski vrt, zato, če ne veste, kako urediti balkon za zimski vrt, priporočamo, da načrtujete balkon, še posebej okna v svetlih barvah.

Na balkonu lahko izdelate tudi mini-rastlinjak, kjer lahko brez veliko truda pridelujete svojo najljubšo zelenjavo. Pri tem sta pomembni tudi normalna osvetlitev in sprejemljiva temperatura zraka.

Kako opremiti balkon: zasnova balkona za jedilnico

Če imate v kuhinji malo prostora in je balkon ali loža prazna, zakaj ne bi naredili jedilnice na balkonu.

Notranjost lože-jedilnice bo videti zelo ekološko. In če je kuhinja povezana z ložo s pomočjo mavčnih konstrukcij, jih lahko enostavno opremite pod prvotnimi policami, ki bistveno izboljšajo notranjost lože-jedilnice.

Oblikovanje balkona za jedilnico zahteva namestitev kuhinjske mize in stoli. Vse druge notranje podrobnosti so odvisne od vaše domišljije in idej.

Obstaja veliko ustvarjalnih primerov, kako urediti ložo z okusom in oblikovati balkon.

Odločili smo se, da vam pokažemo, kakšno notranjost balkona in notranjost lože je mogoče ustvariti, samo z majhnimi triki prenove življenjskega prostora.

Brez dvoma bo vsaka ideja, notranja zasnova balkona in lože zanimiva, če jo poskušate utelešiti v svojem domu.

Srečno pri tem!

Zamisli za širitev prostora. Oblika balkona in notranjost lože: fotografija

)
78)
)

)
160)
)
210)
)