Izbira računalnika stol: kaj računalnik stol kupiti

Danes je iskanje in nakup računalniškega stola težka naloga, ker želite izbrati udoben in zanesljiv računalniški stol, računalniški stoli pa so predstavljeni v tako veliki raznovrstnosti, da se včasih lahko zmedete glede tega, kateri računalniški stol je boljši.

Danes veliko ljudi porabi veliko časa za računalnik, zato ima računalniški stol pomembno vlogo pri ustvarjanju udobja in maksimalne udobnosti v trenutkih počitka in dela.

Če želite kupiti dober računalniški stol, morate razmisliti, ne samo, kakšen računalniški stol nam je všeč, je pomembno določiti ceno, ki smo jo pripravljeni plačati za računalniški stol.

Računalniški stol: osnovne zahteve

Ko izbirate računalniški stol, najprej pomislite na svoje zdravje. Osteohondroza, skolioza, napetost v hrbtu, nogah in drugih bolečih občutkih - ga ne potrebujete? Ne! Nato mora biti računalniški stol čim bolj udoben.

Zlasti pri mnogih proizvajalcih boste našli ortopedski računalniški stol.

Kupite lahko hladen računalniški stol z masažno funkcijo - kliknite na daljinski upravljalnik in uživajte. Udobje bo ustvarilo tudi računalniški stol z ogrevanjem.

Pri nakupu računalniškega stola bodite pozorni na funkcije. Dober računalniški stol mora biti z mehanizmom, ki spremeni položaj, kot nagiba.

Na voljo je računalniški stol z gugalnico, nastavljivimi nasloni za roke in številnimi drugimi koristnimi pripomočki.

Pomembno je upoštevatimaterial, iz katerega je izdelan računalniški stol: usnje, nadomestek za kožo in različne tkanine, običajno iz sintetičnih materialov.

Barva, v kateri je izdelan računalniški stol, ima pomembno vlogo. Bolje je izbrati računalniški stol temnih tonov (črna, rjava, siva), na svetlejših pa bo kmalu vidno onesnaženje.

Računalniški stol lahko kupite v svetlih barvah, če želite osvežiti zasnovo sobe s tem notranjim elementom.

Trg predstavlja veliko blagovnih znamk takega priljubljenega blaga kot računalniški stol.

Najpogosteje lahko kupite kitajski računalniški stol. Računalniški stoli kitajskih proizvajalcev vas bodo stali manj. Pogosto lahko najdete računalniški stol, izdelan v Italiji, Maleziji in drugih državah.

Pri nakupu računalniškega stola si oglejte cene. Oblikovanje cen je odvisno od mnogih stvari, izberite računalniški stol, glede na primernost cene in kakovosti.

Za nakup kakovostnega računalniškega stola morate biti pozorni na višino, globino, širino in na težo, ki jo lahko prenese računalniški stol.

Računalniški stoli: kateri računalniški stol kupiti

Kaj torej kupuje računalniški stol? Ekipa News In Time se je odločila narediti majhen pregled računalniških stolov različnih blagovnih znamk, ki so na trgu postavljeni kot dobri.

Ergonomski računalniški stoli: računalniški stol Ergohuman Standart

Na primer, ergonomski računalniški stolErgohuman StandartpodjetjaUdobno sedenje zagotavlja maksimalno udobje, nihanje s pritrditvijo v 5 položajih, krmiljenje z eno ročico, nastavljivi 3D nasloni za roke in naslon za glavo, podpira hrbet in spodnji del hrbta, namenjen je ljudem, ki veliko časa preživijo pri računalniku. Cena - 715 dolarjev.

Udobni računalniški stoli: računalniški stol Aeron Classic

Ergonomski računalniški stolAeron Classicpodjetja Herman Miller se samodejno prilagodi gibanju sedeče osebe in mehanizmu nagibanja. omogoča, da imajo vaša ramena, boki, kolena in gležnji stalno podporo, dovoljena obremenitev 135 kg. Cena - 1274 dolarjev.

Elegantni računalniški stoli: računalniški stol Okamura Contessa

Kupite ergonomski računalniški stolOkamura Contessaz aerodinamičnim naslonjalom za okvir, večfunkcionalnimi nasloni za roke, mrežastim sedežem z nastavljiv v globino, vzglavnik iz pravega usnja. Ta stol ima odlično japonsko kakovost, italijansko oblikovanje. Cena - 1088 dolarjev.

Zdravi računalniški stoli: računalniški stol Cobra iz Hara stol

Anatomski računalniški stolC obra iz H stol bo zagotovil najvišje udobje skozi ves delovni dan, zahvaljujoč edinstvenemu dvojnemu anatomskemu sedežu, dvojnemu ortopedskemu naslonjalu, nastavljivim naslonjalom za roke ter naslonu za glavo in nihajnemu sinhroniziranemu mehanizmu s pritrditvijo katerega koli položaja. Cena - 928 dolarjev.

Reprezentativni računalniški stoli: računalniški stolza vodstvo K01 Sokoa

Računalniški izvršni stolK01z visokim naslonom iz Sokoe, z nastavljivim naslonom za glavo in ledveno oporo, nastavljivo sinhrono togost in globino sedeža, oblazinjenje iz pravega usnja črna, integrirana naslonjala za roke z nastavljivimi višinami z naravnimi lesenimi oblogami, največja obremenitev 120 kg. Cena - 1305 dolarjev.

Modni računalniški stoli: računalniški stol M4 blagovne znamke Martin Ballendat

Računalniški stolM4slavnega nemškega oblikovalca Martina Ballendata ima visok naslon, primeren za za običajnega uradnika. Stol izgleda zelo elegantno, obstaja naslon za glavo, nastavljiv s tečaji v treh smereh (višina, globina, kot).

Vzvodi sedeža in nastavitvene ročice, ki so neopazne od zunaj, omogočajo delo sedeža na računalniku za uporabnike, ki tehtajo do 120 kg, ledveno oporo, nastavljivo po višini, 4D nastavljive naslone za roke s 180-stopinjskim vrtenjem in stranskim drsenjem brez dodatnih nastavitev. Cena je 1121 dolarjev.

Univerzalni računalniški stoli: računalniški stol Wi-Max Zainzuri

Računalniški računalnikstol Wi-Max /Tizdelal oblikovalec Zainzuri za dolge delovne ure v udobje

Takšen računalniški stol, izdelan iz tkanine, z visokim mehkim naslonom, ledveno oporo, nastavljivo globino sedeža, največjo obremenitvijo 120 kg. Cena - 550dolarjev.

Praktični računalniški stoli: računalniški stol Tertio T

Pisarniški računalniški stolTertio Tustvarja udobje za dolg delovni dan, z nastavljivim naslonjalom iz mreže ali tkanine, anatomskega sedeža v tkanini, s sodobnim polnilom, sinhronizacijskim mehanizmom, nastavitvijo globine sedeža in nasloni za roke po višini, valjčki za trde površine. Cena - 463 dolarjev.

Računalniški stoli iz usnja: računalniški stol Genidia Luxury

Ergonomski računalniški stolGenidia Luxuryv koži bo zagotovila najvišje udobje skozi ves dan, zahvaljujoč sodobni Visokotehnološka zasnova, eno ročico, prilagodljivo prilagodljivo naslonjalo z ledveno oporo, gugalnica s fiksiranjem v 4 položajih. Cena - 897 dolarjev.

Ortopedski računalniški stoli: računalniški stol Duo-Back Xenium-freework Rohde & amp; Grahl

Ortopedski računalniški stolDuo-Back Xenium-prosto delo iz Rohde & amp; Grahlz dvojnim ortopedskim sistemom naslonjala, večnamenskimi nasloni za roke in ergonomskim vzglavnikom je idealen za aktivni način dela, dinamično sedenje pa je edino zdravilo za utrujenost. Cena je 1000 dolarjev.

Najboljši računalniški stoli: računalniški stolp Topstar X-Pander

Priporočamo udobne računalniške stole ergonomskeTopstar(Nemčija) X-Pander z konturo, "Breathable", nastavljiva naslonjalna mreža z vgrajeno ledveno oporo, poseben ploski sedežvgrajena podpora za medenico, individualna, zaklenjena v različnih položajih, prilagoditev togosti nihanja glede na težo. Cena - 425 dolarjev.

Računalniški stoli Gamer: računalniški stol DxRacer F Formula

Računalniški stol za igralceDxRacer FSerija Formula je odlična možnost za ljubitelje računalniških iger in sedi ure na računalniku.

Hrbtna stran stola je nastavljiva in ima bočno oporo, za dodatno udobje pa je opremljena z dvema vzglavniki s priročnimi pritrdili.

Blazina pod spodnjim delom hrbta je nastavljiva po višini, kar omogoča individualno nastavitev sedeža. Cena - 415 dolarjev.

Stoli za računalnik za otroke: Računalniški stol Optim Kid

Računalniški stolček za najstnikeKorejska proizvodnja Optim Kidz otrokom raste, ta stol ima dvojno ortopedsko naslonjalo , podpora po principu steznika, udoben anatomski sedež z nastavitvijo globine, avtomatsko blokiranje koles pod težo otroka, nastavljivo nihajno naslonjalo. Cena - 385 dolarjev.

Udobni računalniški stoli: računalniški stol Predsednik 401

Računalniški stolPredsednik 401je najbolj primeren, z ergonomijo vseh elementov, mehko oblogo na naslonih za roke, večnamensko polnilo na sedežu in velik bonus - obremenitev 250 kg. Cena - 716 dolarjev.

Poceni računalniški stoli: računalniški stol AL 300 Arfa

Kdo išče kaj cenejše, bodite pozorni na računalniški stolAL 300 Arfa ,ki privlači kupce z elegantno obliko, dobro prezračevanje, podporo za hrbtenico, moč, prilagoditve, rotacijo in, seveda, cena je 75 $.

Torej prideš v trgovino, da kupiš računalniški stol in teoretično veš v tej zadevi.

Ostaja le, da se končno odloči o pomembni pridobitvi, izbere točno tisto, kar je bilo načrtovano, kupi računalniški stol in ga odnese domov z občutkom veselja.

Računalniški stol naj traja dolgo časa, shranite zdravje, izboljšajte delovne pogoje.

Upamo, da naš pregled "Najboljši računalniški stoli" ne bo samo kupil računalniškega stola odlične kakovosti zase, ampak vam bo tudi omogočil, da prijateljem in sodelavcem svetujete dober računalniški stol.