Jesenski nail art 2019-2020: trendi pri oblikovanju nohtov za jesen - fotografije

Modni nohti za jesen 2019-2020 - to je priložnost, da pokažete brezhibno sezonsko manikuro, ki najbolje dopolnjuje jesenske obleke in vam omogoča, da ste v trendu modne industrije.

jesenski dizajn nohtov zagotovo izgleda ženstveno in elegantno. Topli toni premazov za nohte, ki so za to sezono primernejši, dajejo videz mehkobo in zadržanost.

Še posebej po vroči in svetli poletni sezoni bo trendna jesenska umetnost nohtov v zadržanih in mirnih barvah izjemno pomembna in zahtevna kot jesenska oblika prstov.

Trendni trendi manikure so spremenljivi in ​​vsaka nova sezona ponuja nove modele. Tudi z novoustanovljeno jesensko manikuro 2019-2020, o kateri bomo danes razpravljali v našem pregledu.

Izbrali smo najbolj neverjetne nohte za nohte 2019-2020, ki predstavljajo trende in tehnike sodobne manikirne umetnosti.

Moda je spremenljiva in tudi moda za nohte. Ne obstajajo strogi kanoni, ki bi nam narekovali, kakšna jesenska manikura.

Toda v modni industriji nohtov še vedno obstajajo trendi, ki vam ponujamo zelo, zelo zanimive ideje za manikuro za jesen 2019-2020.

Mojstri za nohte vsako sezono predstavijo najnovejše rešitve za modno oblikovanje nohtov za jesen, ki združujejo in združujejo različne trende in sloge v nail artu.

Za ljubitelje učinkovite manikure bodo v trendu jeseni 2019-2020, kot prej, ne dolgi nohti, kot tudi ostri nohti različnih dolžin.

Zahvaljujoč različnim različicam barvne palete za jesen lahko poskrbimo za mirno bež, sivo, trdno jesensko manikuro ter za zanimivo jesensko manikuro s temnimi in privlačnimi odtenki modre, smaragdne, češnjeve, vijolične barve.

V jesenskem oblikovanju nohtov ne upravljati brez risb, kot so tradicionalne z listi, dežniki, lisicami. Priljubljena bo cvetje, geometrija in abstraktni motivi. V jesensko manikuro 2019-2020 lahko dodamo neženost z uporabo čipke, akrilnega praška in mat efekta.

Da bi naredili svetlo sliko za jesen z ustrezno manikuro za jesen, bo omogočila moden jesenski dizajn nohtov z vdelanimi okrasnimi kamni, različnimi vrstami folij in briljantnim dekorjem.

V trendu sezone je jesenska manikura s camoufooks, "sweet bloom", "color block", ki vedno zgleda edinstvena in očarljiva v novoletnem jesenskem oblikovanju nohtov 2019-2020.

Trendi nohtov v jesenskem obdobju so zanimivi, nenavadni in zagotovo niso dolgočasni! Tudi siva manikura za jesen v novi različici z naklonom ali zlatimi tiskovinami bo neustavljivo in na višini!

In kaj lahko rečemo o čudovitem burgundskem, vinu in slivovi jesenski manikuri z nežnimi slikami in kamenčki, ki jo dopolnjujejo. Bodite prepričani, da bo v prihajajoči modni sezoni vsak pravi lei izbral trendovsko jesensko manikuro v neprekosljivi izvedbi.

Kot ste morda uganili, ni nobenih omejitev pri izbiri manikure za jesen 2019-2020 - ne v barvi, niti v tehniki, niti v dekorju. Prikazani so najboljši primeri.jesenski dizajn smo zbrali v galeriji.

Zdaj pa si podrobneje ogledamo navdihujoče primere manikure za jesen v netrivijalnih in novih oblikah za vsak okus!

Osupljiva manikura jeseni 2019-2020 z bleščicami

Ali je to elegantna vtičnica ali podoba za posebno priložnost - jesenska manikura v nepremagljivem dizajnu z dekorjem bo prav! In ne moremo storiti brez okrasnih kamnov, kristalov, kamifubuki in drugih vrst dekorativnih elementov v trendovskem jesenskem manikirju.

Briljantna jesenska manikura: okrasni

Spektakularni sijaj okrasnih kamenčkov vedno privlači oči, še posebej, če poberete laconične kamenčke v določenih odtenkih in oblikah, ki so idealne za dopolnitev, kot je jesenska nohtna umetnost, tudi obleka. Odlična kombinacija rdečega in belega s kamni v istih barvah, modre, vijolične in zelene tone jesenske manikure bo krasna s kamni v zlatu in ponavljajočimi se laki. V kompletu s kamenčki nekaj prstov ali en prst v celoti, kot je prikazano na fotografiji, da bi dobili trendy jesenski design nohtov 2019-2020.

Jesenska manikura s folijo

Folija v njenih raznih predstavitvah je postala hit manikure zadnjih sezon - prevedena zaradi učinka craquelureja, kosov za tehniko „lomljenega stekla“ in folije z zrcalnim učinkom. Poleg tega bo katera koli jesenska manikura lepša s trakovi iz folije v zlati ali srebrni barvi. Večbarvna manikura za jesen s folijskimi odtisi spominja na »kozmične« vzorce, ki obenem očarajo in navdušujejo.Bodite prepričani, da prosite svojega mojstra, da opravi trend jesenske nail art s folijo!

Manikura za jesen z drgnjenjem

Rubbing je še en pomemben element za dekoracijo manikure z zrcalnim učinkom, ki vam omogoča ustvarjanje prave "zlate" manikure za zlato jesen. Seveda takšna jesenska manikura ni primerna za vsak dan, za zabavo pa bi bila popolna dopolnitev večerni obleki. Lahko naredite očarljivo jesensko manikuro z ogledalom, ki se drgne na vse prste ali ga dopolnite s prstom z bleščicami ali mat kontrastnim premazom, ki bo v jeseni 2019-2020 izgledal odlično.

Jesenska manikura s kamufi

Na nohtih lahko preprosto ustvarite dopust, konfeti ali kamimubuki pa vam bodo pomagali pri tem. Če si poleti lahko ogledate pisane dekoracije, nato za jesensko manikuro, poberem zlato, srebrno in bež konfete za nežno jesensko manikuro. Praznična jesenska manikura lahko razširi kamifubuki v modrih, burgundskih, oranžnih odtenkih.

Brezhibna jesenska manikura 2019-2020 v različnih variacijah in tehnikah

Trendi pri oblikovanju nohtov za jesen so v svojih zamislih zanimivi in ​​drugačni, odvisno od želenega rezultata - kratka nohtna umetnost za jesen v pisarni z geometrijo, elegantnim minimalizmom in »negativnim prostorom« za vsakodnevne jesenske loke, razkošnim opažem in »sladkim cvetjem« Nail art za padec za posebne priložnosti.

Jesenska manikura: zanimive risbe

Ne spirajtesodobno oblikovanje nohtov v jesenski sezoni brez risb in slik. Slogi grafike za modno manikuro za jesen imajo veliko idej - od slikanja portretov deklet, slik živali do listov, cvetja in različnih tematskih odtisov. Predmet slike za jesensko nohtno umetnost je lahko vsak predmet, začenši s skodelico kave in dežnikom, ki se zaključi z jesensko pokrajino. Uporabite rumeno-oranžne in mirne barve laka za nohte za jesensko manikuro z risbami 2019-2020.

Jesenska manikura "barvni blok"

Neverjetna in trendovska različica jesenske manikure lahko služi kot »barvni blok«, ki je vedno zanimiv in tako vznemirljiv. Več sektorjev, v katere je noht lomljen, so napolnjeni z različnimi barvami v količini 2 ali več. Da bi dobili eleganten jesenski "barvni blok", ga nanesite na dva prsta s tremi toni in nevtralnimi tonskimi celicami, ki bodo dosegli najboljši dizajn nohtov za jesen 2019-2020, kot je prikazano na sliki.

Oblikovanje nohtov za jesen: "sladko cvetenje"

Jesenski manikir „sladko cvetenje“ bo neverjetno lep, kar izgleda neverjetno in nenavadno. Volumenski vzorci na nohtih vam bodo omogočili, da ustvarite drugačen jesenski dizajn nohtov 2019-2020. Lepi vzorci so narejeni z laki in gelom, ki dajejo želeno obliko vzorcu, sušenje plasti vzorca v svetilki korak za korakom. Če želite, lahko tako manikuro v jeseni okrašena s prodniki. Izgleda jeseni "Sweet Bloom" očarljivo in čudovito.

Osupljiva jesenska manikura 2019-2020: trendovski dizajn nohtov za jesen s fotografijamiprimeri

)
81)
)
131)