Joga pozira za lepe in elastične prsi

Vsaka ženska želi, da je njena figura lepa. Še posebej najbolj spoštovane ženske so do takega dela telesa kot dojke. To je lepa prsi, zaradi katere je ženska elegantna, seksi, neponovljiva.

Vendar niso vse prsi naravno lepe, nekdo mora trdo delati, da bi bile prsi elastične in privlačne oblike.

Če vaše prsi niso najbolj odporne ali vam oblika vaših prsi ne ustreza, vam svetujemo, da izvajate vaje, ki vam bodo pomagale, da bodo vaše prsi lepe, tako da izboljšate njihovo obliko in elastičnost.

Joga pozira za prsi bo pomagala, da prsi postanejo lepe, kar bo izboljšalo obliko vašega prsi in vas naredilo bolj samozavestno, saj se z lepimi prsmi vsaka ženska počuti spektakularno in žensko.

Joga predstavlja za prsni koš, da bi prsi lepo

\ t

Glejte položaje na prsih, ki so učinkovite vaje za vaše prsi. Na fotografiji so prikazane joge za prsi, ki jih lahko enostavno ponovite.

Preberite,kako šport vpliva na zdravje in človeške možgane

Joga položaji za prsni koš: položaj bojevnika

Na našem seznamu joga predstavlja za prsni koš, dokaj učinkovita vaja joge - bojevniška drža - je padla. V jeziku joge ta pozicija zveni kot virabhadrasana.

Takšna joga pozira za prsni koš prinaša v prsih voljnost in mobilnost. Po 7-10-kratnem času je treba to mesto ponoviti na desni strani.

Kako se znebiti trebuha?Nasveti za odstranjevanje trebušne maščobe

Joga pozira zaprsni koš: postavitev trikotnika

Pozor Trikosan ali postavitev trikotnika je prišla v naše joga položaje za prsi. Takšna vaja bo okrepila prsi, raztegnila hrbtenico in izboljšala krvni obtok. Poskrbite, da vaše telo ponovi pozo, prikazano na fotografiji. Ponovite isto vajo na drugi strani.

Joga položaji za prsni koš: Kobra predstavljajo

Druga joga vaja, imenovana Bhujangasana (kobra predstavlja), bo prav tako koristna za vaše prsi. Takšni joga položaji za prsni koš so zelo učinkoviti za mišice prsnega koša in povečujejo njegov volumen.

Poleg tega bo takšna drža joge koristna za držo in trebušne mišice. To držo je mogoče večkrat ponoviti s povečanjem časa izvedbe. Zelo pomembno je, da pravilno dihate, vdihavate počasi in globoko med izdihom.

Joga položaji za prsni koš: lok

Joga za prsni koš se nadaljuje z Dhanurasanovo pozo ali tako imenovanim lokom. Ta joga pozira za prsni koš ne bo samo pomagala izboljšati obliko prsnega koša, temveč tudi okrepila hrbtne mišice, dobro raztegnila hrbtenico. V tem položaju je zaželeno, da ostanete 30 sekund.

Joga položaji za prsni koš: drža mostu

Dober stari most se je izkazal za joga pozo. Ljudje, ki prakticirajo jogo, to vedo pod imenom Chakrasana ali držo mostu.

Ta drža je resnično koristna za prsi in vrat, vendar v nobenem primeru ne more biti izvedena, če imate težave s hrbtom ali imate tveganje za kilo.

Tudi z izvajanjem takšnih joga poz za prsi se lahko znebiteutrujenost in glavobol.

To vajo je treba izvesti brez težav, ko se dvigne od tal, in ostane v tem položaju 30 sekund.

Joga položaji za prsni koš: drža glave

Naslednji položaj joge za prsni koš se imenuje Salamba Shirshasana, ali nam bolj znana - pozicija stojala za glavo.

Ta drža je uporabna tako za prsi kot za hrbtenico. Prav tako bo koristen za izboljšanje dihanja in krvnega obtoka.

Vendar pa vas moram opozoriti, če ste se pravkar začeli ukvarjati z jogo, vam bo takšna vaja težka.

Čas izvedbe pozicije je 30–120 sekund.

Joga položaji za prsni koš: položaj kamele

In dokonča naše joga položaje za vadbo prsnega ushtrasana ali predstavo kamele. Ta joga pozira za prsni koš bo pomagala razbremeniti bolečine v hrbtenici in okrepiti mišice prsnega koša.

Čas opravljanja joge za prsni koš znaša 30 sekund.

Upamo, da vam bodo joga položaji, ki jih ponujamo za prsni koš, pomagali, da naredite svoje prsi voljne in lepe.