Modna manikura "geometrija" 2019-2020 v različnih stilih za 70+ fotografij

Navzdol z običajno manikuro in oblikovanjem nohtov! Izberite si najbolj elegantno manikuro za dolge in majhne nohte, ki ne bo pustila ravnodušne nobene mlade ženske.

In zdi se nam, da bo to za vas trendovska manikura z geometrijo 2019-2020.

Lepi grafični vzorci so neke vrste rešitev za nohte za sodobne mlade dame, ki želijo megastill povsod - v pisarni, pri nakupovanju, na pomembnem srečanju ali vsak dan.

Utrujeni od kompleksnih in kričavih nohtov, glamurja in prekomerne dekoracije pri oblikovanju nohtov, je vredno izbrati top manikuro 2019-2020, ki bo oblikovana geometrija nohtov.

Za vsakogar ni skrivnost, da so modni nohti v vrhunskih rešitvah pokazali neyl-specialisti v izredno lakonskih rešitvah, s preprosto in jasno zasnovo za vsakega.

Slastna manikirna geometrija 2019-2020 je zanimiva oblika oblikovanja nohtov, ki se lahko izvaja v različnih smereh - svetle in čudovite geometrijske, ali minimalistične in preproste geometrijske odtisi lahko okrasijo vaše prste.

Manikurna umetnost v sodobnem pogledu omogoča izvedbo modne manikure geometrije, ki jo spretno združuje z naprednimi trendi nail art 2019-2020.

Na primer, to bodo »geometrija« trendovskih nohtov s kosi folije v smeri »zlomljenega stekla«, minimalizem in origami, gradient z geometrijo, »barvni blok«, pike, »negativni prostor«, ki bo ustvaril trendno geometrijo manikure 2019 -2020 v najboljšem primeru.

Pretty nogtochki "geometrija"lepa, ker se prilegajo izgledom za vsako sezono. Torej poleti imate priložnost pogledati precej neonske geometrijske skice.

V jeseni bodo prelepe modne manikure »geometrija« z gradientom, origamijem in drugimi vrstami geometrijskih manikur z mat in sijajnim lakom v toplem razponu.

Zima predvideva uporabo hladne palete tonov v modrih, modrih, smaragdnih, vijoličnih, belih in bež tonih za izvedbo trend-geometrične manikure 2019-2020. In najlepši toni z geometrijskimi vzorci na nohtih bodo za pomlad postali odlični.

Geometrija manikure trendov 2019-2020 ne pomeni uporabe geometrijskih vzorcev v dobesednem smislu. Grafično oblikovanje nohtov lahko izvedete, posnemate linije in geometrijske oblike, z uporabo različnih pristopov za nohte, kot je linearna ombre.

S takšnim pristopom k ustvarjanju modne umetnosti za nohte lahko geometrijo ustvarimo nenavadno in za razliko od katere koli druge super-elegantne in učinkovite geometrične manikure.

Zato si z delom geometrijske manikure, ki smo jih predlagali, obrnite domišljijo in pogumno dopolnite že pripravljene rešitve, ki jih vidite na fotografiji, s svojimi ustvarjalnimi idejami.

Najpreprostejša manikirna geometrija je črta na nohtih, ki jo lahko, mimogrede, izvajate na zelo različne načine, od katerih bo modna geometrijska manikura popolnoma nova in sveža.

Kombinirana geometrijska oblika nohtov 2019-2020 v eklektični smeri, minimalizem,morski slog, animalizem in origami, grafični vzorci bodo glavni vidiki v modni manikirni geometriji.

Neprevzeti fotografski primeri manikirne "geometrije" iz leta 2019-2020 so zbrani v našem zboru tik pod. Zdaj vam ponujamo vrhunske trende manikure v geometrijskem slogu 2019-2020 za vaš navdih.

Manikura trendovske geometrije: minimalizem

V iskanju ustvarjalnih idej manikure v geometrijskem slogu se prepričajte o minimalističnem oblikovanju nohtov 2019-2020. Enostavna in megastyle minimalistična manikirna geometrija vam bo pomagala videti čudovito v pisarni in pri vseh drugih dogodkih. Minimalizem vključuje grafične črte, točke in oblike, ki so narejeni na enem ali dveh prstih brez pretirane dekoracije. Geometrijska manikura 2019-2020 z diamanti na luknjah na osnovi golih, kot tudi številne druge vrste geometrijske manikure na fotografiji v montaži bodo postale lepe

Trendna manikirna geometrija: Origami

Kot smo že povedali, modna geometrijska manikura vključuje kombinacijo slogov, rešitev in pristopov. Kot rezultat - čudovito manikuro geometrije s skicami živali, ki spominjajo risbe origami. Nenavadna geometrijska oblika z rombi, trikotniki, linijami izgleda zelo drzno in ne-trivialno, kar vam omogoča, da se pohvalite z resnično elegantno geometrijo nohtov.

Fascinantna umetnost nohtov: „barvni blok“

V sodobnem smislu modna geometrijska manikura ne zahteva uporabe linij kottake. Za to je dovolj, da uporabimo tehniko »barvnega bloka«, ki na nohtih ustvarja bloke različnih odtenkov, ki v trendovski grafični podobi žebljev 2019-2020 služijo kot »geometrija«. Uporabite lahko kateri koli ton in ustvarite podobne geometrijske vzorce in vse prste ter več - po vaši želji. Lepa geometrijska manikura "barvni blok" in la jesen, in za poletje, na primer.

Neobičajna geometrija manikure: folija

Vsi poznamo zlomljeno stekleno manikuro, toda tandem - ga dopolnimo z geometrijskimi vzorci. Upoštevajoč koščke folije - to so figure v določeni geometrijski obliki, ki jih je mogoče čudovito vpisati v modno geometrijsko manikuro 2019-2020, ki bo ne le mega-modna, temveč tudi spektakularna.

Top manikirna geometrija: črno-bela grafika

Pravilno se lahko črno-bela grafika šteje za eno izmed tradicionalnih in nič manj razburljivih modelov nohtov z geometrijo. In vse zato, ker kontrastni toni gledajo v katero koli različico manikure, je geometrija neverjetna in harmonična, se prilega vsakemu slogu oblačil in tipov nohtov. Na nohtih lahko narišete različne geometrijske vzorce v črno-beli barvi: krogla, kletka, črte, silhuete in portrete ter vse, kar vam je všeč.

Fascinantna manikirna "geometrija" 2019-2020: zbirka fotografij geometrijskega oblikovanja nohtov

)
70)
)