Najbolj modna modra manikura 2019-2020: fotografije, modeli, novi predmeti

News In Time nadaljuje temo priljubljenih različic oblikovanja nohtov, modnih barv, idej, tehnik.

Med najbolj priljubljenimi, elegantnimi in lepimi odtenki strokovnjaki razlikujejo modro manikuro, ki je primerna tako za pomlad-poletno kot za jesensko-zimsko obdobje.

Modna modra manikura 2019-2020 zajema oblikovanje modrih nohtov, ki razvaja ženske s čudovitimi, globokimi in bolj občutljivimi modrimi odtenki.

Modro oblikovanje nohtov 2019-2020, trendi in trendi, ki smo jih pripravljeni analizirati danes, bodo odlično dopolnili veliko uspešnih pisarniških, romantičnih, elegantnih in mladinskih lokov.

S čudovito modro manikuro boste zagotovo lahko osvojili vsakogar, saj trendovski odtenki ne poudarjajo le lepote vaših ognjič, temveč tudi pomagajo utelešati najboljše ideje ženske in spektakularne garderobe.

Samo za vas smo zbrali izjemno modro manikuro v različnih stilih, neverjetne nove modre manikirne novosti z različnimi vrstami dekorjev, čudovite variacije za nohte različnih oblik in velikosti.

Modna modra manikura za vsa sezona 2019-2020 - oblikovanje

Modra manikura bo resnično primerna v vseh letnih časih, saj je v naravi prikazano veliko število tonov v obliki čudovitih barv.

Morje in nebo, spomladansko cvetje in svetli poletni cvetlični aranžmaji, čudovite modre oči in okusno modro sadje in jagode, nočne pokrajine in prostor - vse te ideje se lahko pojavijo na vaših peresa.

Prav takoModra manikura prikazuje lepoto zimskih por, ki navdušuje s fantastičnimi zimskimi toni in poltoni.

Modni modri modni modeli so pridobili tako neverjetno popularnost zaradi povpraševanja po jeans stilu, v katerem so modri odtenki glavni.

Blagoslov, ki ga bo modra manikura neverjetne lepote ustrezala obema deklicama s svetlo kožo in temno barvo dame.

Modra manikura je na nohtih kratka in očarljivo dopolnjuje obliko dolgih nohtov, še posebej, če ste pozorni na nebesne odtenke gelnih lakov.

Oblika modrih nohtov je lahko tudi drugačna. Modra manikura je primerna za vsakodnevne in večerne slike in bo drugačna.

Enostavno in okusno. Modra manikura v enobarvnih trendih

Modra manikura odraža vse dosežke, izkušnje in inovacije, ki so jih strokovnjaki zbirali več let. Med njimi, enobarvno, kot eno od možnosti.

Modra manikura omogoča izdelavo bleščečih lakov, preoblikovanje ognjiča z modrimi gelnimi laki z mat površino.

Poleg teh možnosti je današnja moda modra manikura monofonična z majhnimi safirnimi bleščicami, drgnjenjem, žametno obliko in modro manikuro z jajci.

Modra manikura s črtami in geometrijskimi vzorci, pike - trendi

Da modra manikura ni dolgočasna, okrasite svoj dizajn nohtov s črtami in črtami, lepimi liki značilnega barvnega gela za poliranje na modrem ozadju itd.

Trakovi v oblikovanju in oblike lahkonarišite ali uporabite folijo, srebrne ali zlate trakove za to. Modro manikuro lahko okrasimo s paralelnimi in križajočimi linijami in kodri.

Geometrična tema bo nedvomno zanimiva za ljubitelje minimalizma, tehnike barvnega blokiranja in odlične ideje s poudarkom na eni nohti.

Poleg oblik in linij izberite modro manikuro z grahom, pikami, kombinacijo točk in graha z drugimi elementi.

Modra manikura in priljubljeni načini za ustvarjanje najboljših primerov oblikovanja nohtov - trendi

Modra zasnova francoskih nohtov je vedno pomembna, vsakogar je najljubša tehnika luna. Vsakodnevni videz razredčite s posebnimi notami, narišite luknje, nasmehom ali okviri v nasprotju z modrim tonom na nohtih.

Tudi okviri, proge jakne, luknje in nasmehi se lahko naredijo s poskusom s folijo, ki združuje mat in sijajno površino.

Poleg tega se lahko modra manikura doseže z ustvarjanjem negativnega prostora na nohtih različnih velikosti.

Če nimate možnosti uporabe slikarstva v manikuri, ustvarite modro manikuro z nalepkami, žigi, žigosanjem, marmornim vzorcem.

Trendno modra oblika nohtov s posebnim dekorjem - popolna nova nohtna umetnost za posebno priložnost

Vsa dekleta imajo radi diamante. Torej, zakaj ne okrasite z bleščečimi okraski ognjiča.

Dodajte razkošje modri manikuri, jo okrasite s kamni različnih barv, igrajte se z velikostjo in obliko ognjiča.

Strokovnjaki ponujajobele in modre strazike razredčite z zlatim in rožnatim kamenčkom. Tudi visoke cene bodo dodale globok ton okrasu safirnih tonov.

Okrasni kamni, kamenčki, verige in zvezdice se lahko združijo ne samo z enoglasno nohtno umetnostjo, gradientno umetnostjo, ampak tudi z vzorci in vzorci na nohtih.

Modra manikura in slikarstvo - lepe fantazije tematske nail art

\ t

Kaj bi lahko bilo lepše od slikanja. Kaj bi lahko bilo bolj čudovito kot risbe in okraski. Še posebej, če so povezani s temo sezone.

Modra manikura je primernejša za zimsko in poletno sezono, čeprav združuje tople in svetle, občutljive barve z modro ali občutljivo modro - tudi jesenski in pomladni dizajn bo izgledal zelo harmonično.

Pozimi si oglejte žametne vzorce z belimi čipkami, snežinke in novoletne slike.

Poleti okrasite modro manikuro s cvetjem, iskrami, zlatom, izdelavo neverjetnih vzorcev z manikurnim prahom.

Nedvomno je čudovita rešitev nail arta ombre blue manikura, ki lahko uporablja kombinacije bele in modre, rdeče in modre, grimizne in modre, zelene in modre itd.

Modri ​​nohti 2019-2020: najlepše ideje, dekor in oblikovanje, nove rešitve

)
79)
)
129)
)