Najlepše poročne torte - fotografije, ideje, novice

Danes je slaščičarska umetnost predstavljena v obilju idej in rešitev, saj tako odrasli kot otroci radi sladkarije.

Atribut večine praznovanj je okusno pecivo, ki kaže bogato domišljijo kuharjev, ki lahko s svojim proizvodom okrasijo vsako praznovanje.

Eno od področij slaščičarske dejavnosti so poročne torte, ki so danes postale ločeno področje dejavnosti številnih slaščičarjev, skupaj s pecivom za rojstni dan, obletnice in druga praznovanja.

Poročne torte so že dolgo prenehale biti le sladka poslastica, ki je dobila status simbola poroke.

Lepe poročne torte so postale sestavni del uspešne poroke, zato je veliko odvisno od vrste, oblike, velikosti in vsebine torte.

Danes smo se odločili, da seveda z vami delimo uspešne in ustvarjalne ideje, ki ne prikazujejo le lepih poročnih kolačov 2019-2020, ampak najbolj modne trende peciva za poročno slavje.

Odločili smo se za informacijsko ekskurzijo v svet slaščičarskih mojstrovin s pomočjo velike zbirke fotografij, ki prikazuje poročne torte 2019-2020.

Najlepše torte 2019-2020 - trenutni trendi, modni trendi, oblikovalske ideje

Slaščičarji neutrudno delajo, da mladoporočencem ponudijo poroko na vse okuse.

Modni trendi poročnih kolačev 2019-2020 uresničujejo to nalogo, kolikor je le mogoče, saj so v arzenalu poročnih bonbonov prisotne tako klasične kot modne inovacije slaščičarske umetnosti.

Zdi se, da je modadaleč od sladkarij, vendar so lepe poročne torte podvržene modi nič manj kot oblačila.

Elegantne torte s cvetovi, šivi, nabori so tradicionalne ideje za dekoracijo slaščic za tako pomemben dogodek.

Slaščičarji pa so šli še dlje in ponudili čudovito poročno pecivo storilcem poroke na ustvarjalni tematski način z uporabo ne le mastike, ampak tudi izomalta, sladkorja in riževih papirjev različnih vrst, želatine, kandirane in sveže sadje itd.

Takšne modne torte lahko okrasijo s svežimi cvetovi ali pa jih lahko sestavijo majhne sladice, ki izgledajo odlično.

Poročne torte svetlo rumene, rdeče, škrlatne, vijolične in črne, modre, zelene, ki so za takšne sladkarije zelo neobičajne, bodo navdušile vaše goste in povzročile željo, da bi poskusili nenavadno torto.

Poročne torte se vedno bolj izdelujejo v duhu minimalizma, ki zasenči lepe poročne torte s prekomernim dekorjem.

Poročni tortni trendi potisnejo najbolj modne poročne torte 2019-2020 v pravne voditelje med poročnimi bonboni. O njih še naprej ...

Oblikovane poročne torte - najboljša rešitev za izvirno poroko

Da bi slaščičarske dobrote postale zanimive za goste, bodo primerne poročne torte v avtorjevi zasnovi, ki bodo osvojile eleganten videz, oblikovne možnosti, okusne lastnosti.

Omeniti je treba, da je lahko oblikovalska poroka 2019-2020 tako raznolikacelo najbolj diskriminatorni mladi par bodo lahko sami izbrali slastno sladico v popolnem slogu za svojo poroko.

Kuharji za pecivo ponujajo enonivojske, dvotirne, troslojne poročne torte, ki jih odlikuje posebna zasnova in izvirna predstavitev.

Če je na poroki veliko gostov, lahko izberete torto in še več. Masters vam bo ponudil izbiro, ki vam bo svetovala, kaj bo za vas najbolj sprejemljivo.

Poleg velikosti pogače bodo strokovnjaki presenetili z obliko peciva. V trendu poročnih peciv nenavadnih oblik, ozkih, trikotnih peciv.

Lepa in nenavadna "gola" poroka 2019-2020

Eden od nenavadnih možnosti oblikovanja za slaščice - goli poročni kolački, je postal dar za poletne poroke. V poletnih mesecih bodo najpomembnejše nudene poročne torte.

Piškoti, razkriti s smetano ali mastiko, so jedrnato in zadržano, kar pomeni, da je kolikor se le da kar se da elegantno in minimalistično oblikovati torte.

Za golo pecivo bodo značilni okraski v obliki svežih cvetov, bleščeči in nasičeni, ali cvetje občutljivih odtenkov, sadje in jagode.

Čokoladne poročne torte 2019-2020 - nov stari trend pekovske umetnosti

Če so bile poročne torte do nedavnega prednostne od svetlih odtenkov, bodo modne torte 2019-2020 ponovno izdelane iz temne čokolade s čokolado in rjavo mastiko.

Temne čokoladne torte za poroko v najboljših tradicijah evropskih peciv izgledajo zelo izvirno v ozadju nežne poroke, ki dopolnjuje slovesmiza je svetla in super okusna lupina.

V našem izboru se v obilici možnosti ponujajo poročne torte 2019-2020 s temno skorjo in čokoladnim premazom.

Gorgeous poročne torte 2019-2020 v prvotni obliki

Če vas tradicionalne različice peciva ne zanimajo, si lahko vedno ogledate torto v izvirnem in nenavadnem dizajnu, pri čemer izberete poseben slog, ki dopolnjuje temo poroke.

Mnogim bo všeč poročne torte 2019-2020 v duhu retro, vintage, minimalizma, tropskega stila.

Lepo poroko lahko pripravimo v nenavadnih oblikah, ki bodo navdušile goste poroke.

Drug primer nenavadnega peciva je poroka s pecivom.

Najljubši trend iz lanskega leta uporabljajo mojstri za ustvarjanje novih slaščičarskih mojstrovin.

Po besedah ​​slaščičarjev bodo akvareli in poroke z nagibom postali nov trend poročnih tort.

Čudovit učinek akvarela in nagiba bo torto naredil privlačno, elegantno in nenavadno.

Kot lahko vidite, obstaja veliko oblikovalskih idej. Najboljše od vsega, naši nasveti za fotografije jim bodo pokazali, katera poročna torta naj ima prednost v letu 2019-2020.

Superb Confectionery Ideas: Poročne torte 2019-2020

)
79)