Narediti božične igrače z lastnimi rokami: foto ideje

Novo leto je tik za vogalom. V zraku se približuje počitnice, ki se počasi, a zanesljivo premaknejo v naše domove in srca, saj je novo leto poseben praznik, ko želite verjeti v sanje, upati na najboljše in čakati na čudeže.

Novo leto je za otroke poseben in svetel praznik, saj otroci na silvestrovo pogosto preživljajo veliko časa s starši in uživajo v prijetnih družinskih užitkih.

In če starši običajno nimajo časa, ga vedno najdejo na silvestrovo, da bi se soočili z novoletnimi težavami z otroki.

Zelo zabavna in radostna stvar za otroke na predvečer novega leta je priložnost, da skupaj okrasimo božično drevo.

Če si lahko privoščite, da kupite božične igrače, ustvarite osupljivo eleganten dizajn božičnega drevesa - super !!! To drevo bo privlačno za otroke, odrasle in vaše goste.

Če je za novo leto in nove božične okraske za božično drevo nemogoče kupiti lepe igrače, vam svetujemo, da naredite kreativno delo in ustvarite svoje čudovite božične igrače in dekoracije za novo leto.

Božične igrače z lastnimi rokami in božičnimi okraski z lastnimi rokami za božično drevo in dom - zelo zabavna dejavnost za vso družino.

Zato je lenoba v stronciju !!! Oglejmo si, kakšne božične igrače in novoletne dekoracije za novo leto lahko naredite z lastnimi rokami, ne samo za okrasitev hiše, ampak tudi za približevanje družinskim članom.

Ustvarite božične igrače inNakit DIY

Najprej takoj opazimo, da je ustvarjanje letošnjih igrač z lastnimi rokami, izdelava domačih okraskov na novo leto zelo zabavna vaja. Lahko ga primerjamo z ritualom, z vznemirljivim procesom, v trenutkih, ko se rodi čudež in se pojavi pravljica.

Po izdelavi domačih božičnih igrač in nenavadnih, lastno izdelanih božičnih okraskov za božično drevo in dom, vdihnete košček vaše ljubezni in topline, zato se ti božični okraski in čudovite igrače za božično drevo izkažejo za resnično posebnega.

Novoletne igrače, izdelane z lastnimi rokami, ne bodo samo okrasile hiše, ampak bodo tudi v vašem domu podarile posebno vzdušje, obogatile ga bodo s svetlim poudarkom in prijetnimi malenkostmi.

Kakšne božične okraske si lahko zamislite, da ne bo drago, je zanimivo in da takšni novoletni okraski spremenijo vaš dom.

Da bi priredili novoletne igrače in dekoracije za novoletno drevo in doma, si zagotovite vse potrebne materiale.

Da bi naredili novoletni dekor, namreč domače božične okraske in božične igrače, ne potrebujejo posebnih materialov.

V ta namen primerni materiali, kot so niti, igle, seveda, papir, kosi večbarvne tkanine različnih tekstur, kroglic, bleščic in številnih drugih majhnih stvari, ki morda čakajo na svoj čas, da postanejo originalna mega modna božična igračka .

Seveda ne morete začeti izdelovati božičnih okraskov in igrač brez domišljije, kerona je tista, ki je gonilna sila celotnega procesa.

Božični papirni okraski so ustvarjalni. Ni težko narediti na današnji božični okraski v slogu papier-mâché in quilling so tako raznolike, da tudi če niste največji obrtnik, boste brez dvoma dobili božične papirne snežinke, božične luči, zvezde ali žoge za novo leto.

In če imate poleg večbarvnih ali belih listov papirja trakove in bleščice, preprosto tvegate gospodarja quillinga in papier-máchéja, če poskusite malo.

Božični okraski in božične igrače niso samo novoletni piščal in papier-mache.

Za novoletno dekoracijo bodo odlične možnosti za novoletne igrače, ročno izdelane z iglami za pletenje ali kavljem. In nič manj zamisli kot v papirnih okraskih.

Rožnato božično drevo bo izgledalo neverjetno, če bodo vaši božični okraski, kvačkani ali pleteni z lastnimi rokami, podobni pticam in živalim.

Božično drevo in hišo bosta okrašena z božičnimi zvonci, cvetjem, snežinkami in zvezdami, žogicami, izdelanimi s tehniko decoupage, ki bo za družinske večere naredila zasnovo božičnega drevesa in doma posebno toplo in udobno.

Božično drevo bo videti bogato in okusno, če ima božične gerlande sladkarij, sadja in drugih dobrot.

Takšni božični okraski bodo sijali s svetlimi barvami na božičnem drevesu in bodo za mlade prebivalce hiše okusno presenečenje.

Za božično drevo in hišo lahko izdelujete božično okrasje v oblikiNovoletna darila. Če imate v vaši škatli za prah stare nakit, jih obdelajte z lakom in mučite z iskricami, in imeli boste zelo izvirno novoletno igračo.

Še eno zelo uspešno novoletno igračo in dekoracijo je mogoče ustvariti iz pene. Naredite praznine v obliki kroglic ali kock.

Lepilo zlepi s svetlimi trakovi, bleščicami, lahko vzamete kroglice, delujejo tudi različne vrste žit, s katerimi lahko ustvarite celo mojstrovino, ne pa novoletno igračo.

Novoletni okraski v obliki velikih barvnih nogavic, čevljev in rokavic, ki so najboljši iz debelega blaga, so postali tradicija.

Zelo zanimive novoletne igrače in dekoracije so pridobljene iz oblačil in čutil. S tem materialom je enostaven za delo, vsak dekor pa bo izgledal zelo impresivno.

Otrokom in odraslim bo prijetno narediti novoletne igrače, izdelane v tehniki kanzashi.

Za izdelavo takšnih božičnih okraskov se morate založiti s trakovi, lepo krpo, kroglicami, biseri, vrvmi in žico.

Božične igrače v obliki vencev ustvarjajo nenavadno praznično razpoloženje. Božični ročno izdelani venci so lahko veliko bolj zanimivi kot tisti, ki so kupljeni v trgovini.

Papirnate girlande lahko kombinirate z girlandami iz penaste kroglice, girlandami starih igrač, okrašenimi s sodobnim zasukom itd.

Ne pozabite, da lahko božične igrače z lastnimi rokami opravljajo vlogo ne le okraskov, ampak tudisimbolična novoletna darila, ki bodo vedno spominjala na prijetne novoletne večere, ki so jih preživeli z najdražjimi.

Otroci se še posebej radi pripravijo takšne novoletne igrače, ker vlagajo v tako domače presenečenje za mamo, očeta, babico in druge družinske člane del svoje duše.

Zdaj pa poglejmo, kakšne novoletne igrače in lepe novoletne dekoracije, poleg navedenih, lahko še vedno izdelujemo iz navadnih materialov, kar jim daje zelo nenavadno in zelo pomembno bistvo.

In kakšne božične igrače delate z lastnimi rokami?

DIY božične igrače: foto ideje za navdih

)
73)
)
123)
)
173)

1)

)
40]

)