Nenadmašena zapestnica manikura 2019-2020 v novi obliki

Lepo oblikovanje ognjiča dokazujejo različne ideje in različice, med katerimi je vsekakor vreden prostor za oblikovanje nohtov z iskricami. Kaj je tako lepa trend design manikura z iskricami v prihajajoči sezoni?

Prvič, odlična manikura z iskricami bo odlična rešitev za večerne poglede, kar vam bo omogočilo, da dodate razkošje in čar. Drugič, nova manikura z bleščicami bo tako vsestranska, da lahko vsak dan zlahka nosite tako penečo obliko nohtov.

To omogoča pripisati trendovsko manikuro z iskricami glavnim trendom nohtov v sezoni 2019–2020. Zahvaljujoč čudovitim iskricam lahko preoblikujemo vse znane oblike nohtov - francosko, gradientno, geometrijsko in luninsko manikuro, kar jim daje plemenito iskrico.

Briljantno oblikovanje nohtov z začetkom nove sezone se vrne v svojo priljubljenost, saj postaja čudovita različica oblikovanja in dekoracije nohtov za vsako priložnost. Poglejmo bolj iskrene trende, s poudarkom na najbolj vrhunskih vrstah laka za nohte 2019-2020.

Glitter in sljuda, Yuki kosmiči in kristalni čipi, mačkaste manikure, folije v obliki črt, konfeti in bleščice se uporabljajo kot spektakularen dekor za bleščanje manikure s strani profesionalcev. Tudi škampi za ognjiča so lahko del končnega laka, bodisi predstavljeni v suhi obliki kot pigment ali v tekoči obliki kot bleščice.

Poleg različnih vrst bleščic na nohtih je poveljnikponujajo veliko navodil, da uporabite tako priljubljen dekor kot iskrice. Najpreprostejša možnost, da dobite čudovito manikuro z bleščicami, je uporaba pripravljenega laka s šimrom in bleščicami.

Poseben poudarek z bleščicami na posameznih prstih bo tudi modna rešitev, ko mojstri prekrijejo celotno površino plošče s spektakularnim bleščicami. Iskrice v geometrijski manikuri, pri oblikovanju nohtov z okrasnimi kamni, z mat oblikovanjem nohtov, poslikane v obliki kreativnih risb na nohtih, bodo videti izjemno elegantne.

Kakšna modna različica isker na nohtih, ki jo imate raje - izberete samo. In v večji meri bo izbira odvisna od vrste manikure - priložnostne ali svečane nohte z iskricami, ki jih želite prejeti. Pripravljeni smo vas presenetiti z najnovejšimi inovacijami in svežimi trendi v oblikovanju manikure z iskricami za obdobje 2019-2020.

Luna manikura z iskrami

Ustvarjalni mojstri oblikovanja nohtov ponujajo vrhunske novosti lunarske manikure, v kateri se lahko luna okrasi z iskricami v različnih variacijah. Tehnika lunarnega oblikovanja nohtov ponuja nežno manikuro z bleščicami in metulji ali cvetjem. Glavni trend lunarske manikure z iskricami bo mat izgled, izdelan v enobarvnem ali različnem odtenku.

Manikura z bleščicami na kratkih nohtih

Za izdelavo kratkih nohtov se razsvetli elegantna in glamurozna pomoč. Da bi to naredili, je dovolj, da pokrijemo enega od prstov z bleščicami, palcemokrasite z vzorcem in uporabite zanimive odtenke gelnih lakov na ohlapnih nohtih. Geometrični tisk in oblikovanje lune ne bosta ponudili nič manj spektakularno na kratke bleščice krempljev.

Manikura z bleščicami kamifubuki

Čudoviti konfetki z bleščicami se bodo presenetljivo pokazali pri oblikovanju dolgih in kratkih ognjičev v različnih tehnikah. Lahko dobite spektakularno manikuro s kamifubuki, ki se razprostira nad bleščicami, kot tudi konfete v različnih geometrijskih oblikah - trikotnik, romb, krog. Z njihovo pomočjo je zelo preprosto dobiti bleščečo elegantno ali igriv priložnostno oblikovano manikuro z iskricami.

Gradientna manikura s šivom

Ombre design nohtov je že sam po sebi zelo svetel, učinkovit in privlačen. Ampak včasih želite diverzificirati običajno gradient manikura, z uporabo bleščice, folije ali svetle konfeti. S svojo pomočjo mojstri ponujajo dopolnitev trendovskega oblikovanja nokatov, ki se osredotoča na enega ali dva prsta z iskricami.

Manikura s črtami s črtami

Elegantno in prefinjeno oblikovanje manikure je mogoče doseči z uporabo bleščic v obliki bleščečih trakov. Pro mojstri ponujajo vrsto kreativnega kreativnega oblikovanja nohtov sijočih črt. Takšen dizajn nohtov z iskricami bo zanimiv tako na kratkih kot dolgih nohtih.

Elegantna bleščice v manikirnem oblikovanju z bleščicami
\ t

Z uporabo bleščice v očarljivi manikirni zasnovi lahko dobite zelo privlačen videzvznemirljiv učinek na prste. Elegantne bleščice vam omogočajo dodajanje globine trendovskemu oblikovanju manikure z iskricami. Takšna bleščica bo najbolje izgledala na dolgih mandeljastih ognjičih.

Spektakularna manikura z bleščičastim "solzenjem"

Novodobna rešitev pri oblikovanju nohtov je predstavljena s tehniko »unicorn tear«, ki dokazuje spektakularno dekoracijo nohtov v obliki svetlečih kapljic različnih velikosti in oblik. Videz tega dekorja na nohtih bo odvisen od izbranega odtenka folije, s pomočjo katerega bo pridobljena tako vznemirljiva manikura z iskricami v novi raztopini.

Francoska manikura z bleščicami

Tradicionalna francoska oblika nohtov je še vedno pomembna in povpraševanja mnogih žensk. In če želite dobiti eleganten videz francoskega oblikovanja nohtov, potem uporabite bleščice - bleščice ali konfete, ki bodo vašemu najljubšemu dizajnu dodali dotik elegance in elegantne.

Pop nail art manikura z bleščicami

Želite edinstveno in izjemno oblikovanje nohtov? Potem boste verjetno morali dati prednost več kot spektakularni pop art umetnosti za nail art, ki jo dopolnjuje z iskricami. Glavna značilnost tega oblikovanja nohtov bo svetle barve in nenavadni odtisi, ki takoj pritegnejo pozornost in zanimanje za takšne nohte. Toda iskrice bodo pop umetnosti popestrile z manikuro.

Cvetlični manikir z bleščicami

Ženskost, bolj kot kdajkoli prej, v trendu. Zakaj ne izkoristite tega, odločili za vrh nohtov mojstri, ki nam ponuja trendymanikura z iskricami in cvetličnimi vzorci za sezono 2019-2020. Ljubka in modna oblika nohtov z bleščicami na eni od nohtov in cvetovi na drugi strani bodo odlično dopolnilo za romantični izgled.

Trendi manikure z bleščicami 2019-2020 - najboljši načrti nohtov so prikazani v izboru fotografij

)
73)