Nova manikura 2019-2020 - vrhunske ideje za oblikovanje nohtov za vsak okus!

Dobro urejene pisala in lepa manikura pomagajo ustvariti odlično podobo za vse dogodke. Vsaka ženska je navadena razvajati se s šarmantnim dizajnom ognjiča, bodisi v pomembni priložnosti ali v vsakdanjem življenju, ustvarja trendovsko oblikovanje nohtov.

Odvisno od podobe, je vredno izbrati enega ali drugega manikirnega stila v modni obliki. Za vsakega posameznega primera pa strokovnjaki Neila vsako sezono ponujajo neverjetne nove predmete modne manikure.

Pomembno vlogo pri izvedbi modne nail arta igrajo tehnike in slogi oblikovanja nohtov, ki vam bodo omogočili, da na nohtih ustvarite pravo razpoloženje - praznično, igriv, smešno ali romantično.

Narekujejo svoje trende in sezonske trende v modni manikuri, saj ponujajo ženskam modnih idej za oblikovanje nohtov za vsak okus - od svetlih neonskih rešitev do globokih intenzivnih manikirnih različic za novo sezono.

Modni stil manikirne umetnosti je tako raznovrsten, da bo ljubiteljem vseh smeri možno najti manikuro za dušo - od klasičnih do modernih smelih manikurnih umetniških trendov.

Ob preučevanju številnih možnosti za modno manikuro 2019-2020 smo se odločili, da vam ustvarimo vrhunske ideje gel manikura za nohte v različnih stilih. Zagotavljamo vam, da boste pred naslednjim potovanjem do vašega mojstra nohtov zagotovo lahko sami našli najnovejše izdelke za manikuro v naši kolekciji.

Trendi manikure so določeni z obliko nohtov, tehnikami in usmeritvami za ustvarjanje modnega dizajna, pa tuditrendovski dekor. V nekaj besedah ​​bomo podrobneje opisali trende modnih nohtov.

Tehnike.V želji, da bi presenetili z novo svetlo manikuro, bodite pozorni na modne trende pri oblikovanju nohtov. Ne razočarajte klasike v obliki jakne in oblikovanja lune v svežem dizajnu. Posebno pozornost je treba nameniti krepkim tehnikam kombinirane manikure, ki nežno združujejo "barvni blok", "negativni prostor", "globoko oblikovanje", marmorno manikuro in barvanje nohtov v novih stilih, ki zajamejo samo z eno vrsto trendovske manikure.

Risbe.Manikirne novosti so nepredstavljive brez risb, ne glede na slog oblikovanja nohtov - svečanih ali priložnostnih. V prvem primeru bodo na manikuri z rožami, vejicami in vzorci čipk na nohtih. Lakonizem v modni manikuri bo dodal odtise "geometrija", abstrakcijo, nenavadnost - plenilski tisk in maskiranje na nohtih.

Dekor.Sestavni del modne manikure bodo dekorativna orodja, ki jih ponuja veliko. Glitter in chic na vaše nohte bo predstavljena s folijo v obliki kosov, prevedena ali požeta. Najljubši od mnogih modnih modelov nohtov bo drgnjenje, bleščice, kamifubuki, kristali in okrasnih.

Superfashionable manikura primeri 2019-2020 bo neverjetno in očarljivo, kot vedno, ki vam omogoča, da dodate v svoje slike sveže opombe s svetlo poudarki v obliki modne manikuro sezone.

Manikirne novosti: plenilski nail art

Skrbeti je treba za nove rešitve za odtise nohtov za sezono 2019-2020pozornosti na novo modno manikuro v zelo nenavadni izvedbi. Govorili bomo o risbah v stilu animalizma - leopardni ognjiči, zebra in drugi različici na temo. Pomembna podrobnost modne plenilske zasnove bo uporaba različnih barvnih premazov, »negativnega prostora« in mat konča.

Nova geometrija manikure
\ t

Ravne linije in grafični vzorci na nohtih nikoli niso prenehali uživati, kar vam omogoča, da utelešate drzne manikirne rešitve za pisarno in delo, za vsak dan in za poseben dogodek. Geometrija na nohtih izgleda čudovito v novi raztopini z iskricami in folijo, z mat zaključkom in z dodajanjem »negativnega prostora«.

Nove ideje za nohte: portreti

Ni prvič, da srečamo svetle in pisane barve nohtov, ko se obraze deklet, silhuet, ustnic ali oči za modno oblikovanje manikure uporabljajo kot podoba čarovnika. Takšna manikura ne more zgolj presenetiti in pritegniti posebno pozornost k sebi, s čimer izdeluje nohte s portreti teh umetniških del.

Modni nohti z drgnjenjem

Učinek drgnjenja s trendovskim oblikovanjem nohtov bo odlična izbira za večerno modno manikuro. Modni ognjiči z brusnim videzom izgledajo odlično z individualnimi poudarki na nohtih ali si lahko privoščite zelo ekstravagantno manikuro za ogledala. Kontrast matiranega in sijajnega premaza ali mehka in temna prevleka doda ekspresivnost modni manikuri z drgnjenjemposebne priložnosti.

Nova goli manikura

Nevtralni premaz na nohtih bo eden od glavnih trendov v modnem oblikovanju nohtov za prihajajočo sezono. Nudni premazi v različnih stilih izgledajo elegantno in sproščeno, kar daje njenim nohtom različne oblike. Tukaj lahko uporabite biserno trak, trakove in madeže na nohtih, mikro-okrasne ali mini-vzorce v sodobni manikuri Nyud.

Minimalizem v oblikovanju nohtov\ t

Popolnost modne manikure bo v večji meri določena z omejevanjem senčil, tehnik in orodij za dekoriranje, ki se odlično prilegajo modnemu minimalizmu na nohtih. Minimalističen slog se lahko izvaja v geometrijski smeri, mat design, floristika in drugih drobnih odtisov.

Gradient inovacije manikura

Čarobnost ombre manikure je omogočila izvedbo novih vrst oblikovanja nohtov za vsak okus, vsakič presenetljivo z novimi pristopi. Glavni element v modnem gradientu na nohtih bo barvna lestvica, ki bo določila posledično gradientno manikuro. Povzetek ombre, na vseh ali posameznih nohtih, mat in sijajni, z risbami - to niso vse modne gradientne rešitve, ki jih lahko sami ustvarite.

Nova francoska manikura

Večni motivi klasične manikure so tako izvirni, da so vredni tekmovanja z vsako tehniko oblikovanja nohtov. Odpravite se od običajnega pristopafrancoske manikurein izberite francosko manikuro z risbami, okraski in dekorji,barvne interpretacije, mat vrh.

Manikirne novosti s kamenčki, bleščicami in kroglicami\ t

Sveže zamisli pri okraševanju stopal so bile vključene v modne posodobitve manikure za večer. To je seveda manikura z morjem okrasnih kamenčkov, kamenčkov, kristalov in bleščic na kakršenkoli način. Trend bo uporaba bleščečih elementov na nohtih z mat zaključkom. Neodoljiv kamenček izgleda z vzorci marmorja, ki vam omogočajo, da dobite eleganten slog sodobne manikure za posebno priložnost.

Nova modna manikura: pisani nohti

V iskanju enostavnega, a tudi trendovskega oblikovanja nohtov, bodite pozorni na nov trend - večbarvni premaz na vsakem posameznem prstu ali parih prstov. Ta tehnika izgleda odlično, če uporabljate mirne odtenke gelnih lakov ali utišane tone. Izgleda zanimivo novo oblikovanje manikura z drugačno prevleko na desni in levi ročaji.

Modna manikura v novih rešitvah sezone 2019-2020 - sveži trendi, podobe in trendi pri oblikovanju nohtov

)
81)
)
131)
)
181)