Praznična postavitev: foto ideje za ustvarjalne hostese

Prihod gostov, romantična večerja ljubečega para, novoletni prazniki ali rojstni dan za otroke nikoli ne brez praznika.

Za čudovito mizo in absorpcijo okusne hrane v nevsiljivem in prijetnem okolju je veliko lažje vzpostaviti dialog, se spoznavati, ne da bi opazili, kako čas leti.

Posebej pomembna točka vsakega praznika je čudovita nastavitev mize, ki goste pripravi na pogovor, s čimer ustvarijo posebno udobje in praznično vzdušje.

Dobre gospodinje vedo, da lepa postavitev mize in pravilna lokacija jedilnega pribora ter slastno pripravljene jedi ustvarjajo prijeten vtis gostoljubnosti gostiteljev.

Danes vam bomo povedali in pokazali, kako postaviti mizo, kakšna je praznična mizna postavitev, čudovita mizna postavitev za rojstni dan, novoletno mizo, postavitev poročne mize itd.

Koristne in okusne:9 receptov za okusne jedi v slikah .

Kako nastaviti mizo. Lepa namizna postavitev: ideje za pripravo prazničnega obroka

Da bo vaša praznična nastavitev mize uspela, se držite nekaterih pravil, ki bodo pomagala pri pravilni postavitvi tabele.

Prekrasna miza za rojstni dan, novo leto ali romantičen dan se začne s prtom.

Priporočamo, da imate v hiši več prtov za različne možnosti praznika. Priporočljivo je, da izberete enobarvno namizno prt v podobni barvi kot notranjost kuhinje alijedilnica. Bolje je, da zavrne prt, ki je videti poceni.

Lepa mizna postavitev z ustrezno izbranim prtičem iz tkanine bo pomagala ustvariti prijetno vzdušje za goste.

Igrajte na kontrastih. Da bo vaše praznično mizo resnično tako, poberite lahke jedi s temnim prtom ali obratno. Izgleda čudovito.

Ne uporabljajte več barv naenkrat, tako da vaša lepa nastavitev ne bo odvrnila od prehranjevanja.

Vendar pa je svetla praznična miza primerna za počitnice za otroke. To je lepa nastavitev za mizo, ki bo pri otrocih povzročila apetit, pa tudi veliko radostnih čustev.

Poskrbite, da bo vaša lepa mizna postavitev položena na gladko stisnjen prt z spuščenimi robovi 25-30 cm na vseh straneh.

Če načrtujete novoletno postavitev mize ali praznično mizo za romantično večerjo, je zelo lepo uporabljati kontrastno kombinacijo bele in rdeče.

Danes se za lepo mizo šteje čudovita mizica s temno obarvanim prtičem in namizno posodo v nasprotni barvi. Tudi elegantna in vedno lepa je postavitev mize na beli prti.

Lepa namizna postavitev: kako urediti mizo s prtičkom

Lepa mizna postavitev za praznično mizo ne bo brez originalnih idej za okrasitev mize s prtičkom.

Seveda je ceneje služiti mizo s papirnatimi servieti, ampak resPraznična postavitev mize mora vključevati krpice v barvah, podobnih prtičem.

Papirnih brisač ni treba popolnoma zavrniti (izbirati jih je treba tudi s podobnim dizajnom), vendar bi bilo zelo primerno, da bi praznično mizico nastavili s krpicami za vsaj eno na osebo.

Pravilna nastavitev mize: odklenjene plošče

Pravilna nastavitev mize za praznik vključuje servirne krožnike. Če potrebujete čudovito jedilno mizo za večerjo v družinskem krogu, lahko uporabite srednje velike prigrizke, srednje jedilne krožnike, jušne krožnike.

Ne glede na to, ali gre za praznično mizo za poroko, novo leto ali rojstni dan, ali pa za lepo mizo doma, so vedno pomembne bele plošče, ki verjetno nikoli ne izginejo.

Toda izvirniki bodo uživali v nenavadni postavitvi mize za novo leto ali romantičnem dnevu z rdečimi krožniki. Ta nastavitev mize res izgleda zelo impresivno.

Namizna miza za otroke v celoti sprejema uporabo svetlih in pisanih jedi. Toda tukaj morate tudi pametno izbrati barve, da nastavitev mize za otrokov rojstni dan ne bo videti kot ena svetla točka.

Lepa namizna postavitev z jedilnim priborom.

Lepa namizna postavitev ne more brez pravilne lokacije jedilnega pribora.

Za vsakega gosta potrebujete štiri naprave. V skladu s pravili bontona, nožem inžlica - desno, vilice - levo. Nad krožnikom je namizna žlica ali bolj praznična možnost - vilice in nož za sladice.

Namizna prireditev za novo leto, poroko ali večerjo vključuje 2-3 kozarca različne zmogljivosti za vsakega gosta.

Treba je izbrati kozarce, odvisno od tega, kakšne alkoholne in brezalkoholne pijače bodo na vaši mizi.

Namizna postavitev z očali, jedilnim priborom in krožniki bo lepa, ko bodo vsi predmeti, ki služijo mizi, čisti, kar odraža natančnost gospodinje.

Nastavitev mize ne velja brez začimb. Morali bi biti locirani skoraj v sredini mize.

Praznična postavitev mize ali kako lepo postaviti mizo

Morda je najzanimivejša stvar pri dekoraciji in dekoraciji praznične mize. Lepa nastavitev mize za novo leto, nastavitev mize za poroko ali rojstni dan, no, ne to ne brez dekor. In to je prav, ker je dekor v postavitvi mize, ki odraža duh praznika in ustvarja posebno vzdušje praznovanja.

Tradicionalna svečana miza je namizna postavitev, okrašena s cvetjem.

Rože lahko k postavitvi mize dodajo zelo lepe note lahkotnosti in romantike, prijetne arome pa bodo gostom prinesle prijetna čustva.

Mizo lahko okrasite s šopki v različnih loncih, vazeh, domačih stojnicah za cvetje in cvetnih listov, ki so se zdele padec iz cvetovna mizi.

Strinjam se, da je tako praznična mizna postavitev, na primer za romantičen datum, zelo impresivna.

Praznično jedilno mizo za novo leto lahko dopolnjujejo smrekove veje, čudoviti stožci, domača darila, žogice in drugi novoletni dekor, ki ustvarja poseben občutek novoletnega veselja in prihod novega in resnično želenega.

Praznična mizica za rojstni dan za otroke je lahko, kot smo že povedali, svetla in barvita.

Fantazija, glavna želja ni meja. Namizna postavitev z raznobarvnimi prtički, papirnimi obrti, figuricami iz otroških karikatur bodo vaši otroci ljubili in v spomin prinesli veseli spomin na ta rojstni dan.

Toda lepa postavitev mize za poslovno večerjo bi morala izgledati poslovno.

Vse mora biti jedrnato in zadržano. Vendar, če poslovna večerja ni preveč formalna, si lahko privoščite malo ustvarjalnosti, tako da okrasite mizo z barvnimi kompozicijami.

Seveda je v enem članku težko povedati, kakšna je lahko lepa postavitev mize za počitnice, postavitev mize za poroko, novo leto ali rojstni dan. Bolje da gledamo. Veliko bolj zanimivo je ...

Priporočamo tudi, da si ogledate, kako se lahko lepo pripravirezine sadja .

Lepa namizna postavitev: foto ideje

)

)
133)
)
183)

)
221)
)