Sadje Carving: sadje rezano na počitniški mizi

Danes uživanje hrane ni samo fiziološka potreba, ampak tudi estetski proces.

Sodobni kulinarični strokovnjaki lahko izdelujejo resnična umetniška dela iz običajnih izdelkov. Prijetno je videti njihove kulinarične mojstrovine, in jesti tako hrano je božanski užitek.

Prekrasna okrasna mizapostane najpomembnejša za počitnice, saj je prihod gostov pogosto pomemben dogodek za gostitelje.

Ena od stopenj, kako lepo urediti praznično mizo, je rezanje sadja.

Lepo rezanje sadja z lastnimi rokami ne more samo okrasiti praznične mize, temveč narediti svoj praznik poseben.

Danes je lepo urediti sadno mizo z lastnimi rokami, na kateri so predstavljene lepe domače sadne rezine, ki sploh niso problem.

Poleg tega, da se na praznik lahko pojavi izvirno sadje, ki je narejeno iz različnih vrst sadja, se mnogi naučijo profesionalnega oblikovanja praznične sadne mize, imenovane sadna rezbarija.

Za tiste, ki ne vedo, kaj je sadna rezbarija, razložimo ...

Rezanje sadja je profesionalno sadje, izrezano iz različnih vrst sadja, ki se izvaja s pomočjo posebnih kulinaričnih pripomočkov, ki vam omogočajo, da na plodove izrežete različne vzorce in celo celo slike.

Hostese, za katere so lepi plodovi, ki rezujejo sadje s svojimi rokami, preprosto narezujejo sadje, nedvomno je naš članek koristen.

Ne bomo vam samo povedali, kako narediti domače sadno rezbarjenje z lastnimi rokami, ampak tudi pokazati, kako izvirno je lahko lepo rezanje sadja za praznično mizo doma, ki vam prikazuje svetlo fotografijo sadnih rezin za počitnice, in fotografske primere carvinga. iz sadja.

Naredi si sami domače rezbarjenje in čudovito sadje narezano iz različnih vrst sadja: nasveti za gospodinje

Preden pokažete in pokažete, kako lepo urejajo sadno mizo za počitnice, ugotavljamo, da nobena gospodinja ne bo težko uredila sadne krožnika z lastnimi rokami, kar je najpomembnejše, malo potrpljenja in nekaj zanimivih idej, ki jih boste nedvomno našli danes. na tej strani.

Izvirno sadje, ki reže iz različnih vrst sadja z lastnimi rokami ali sadno rezbarijo doma, lahko okrasi praznično mizo za poroko. Prav tako je na otroški zabavi, na rojstnodnevni zabavi in ​​celo na družabnem dogodku ali poslovnem srečanju primerna lepa sadna miza.

Lepo okrašena praznična miza iz sadja, zlasti narezovanje sadja na poslovnem srečanju, bo pripomogla, da bo vzdušje bolj domače in prijetno.

Da bi lahko sami naredili rezanje sadja z lastnimi rokami in poskusili domačo rezbarijo za dekoracijo praznične mize, vam priporočamo, da najprej nabirate ostre nože, ki omogočajo tanko rezanje sadja.

Za sadno mizo je treba uporabiti sveže sadje, da se sadje po rezanju razrežeje bilo dolgo sveže.

Da bi bilo prirezovanje sadja za praznično mizo za poroko, rojstni dan ali otroško zabavo resnično izvirno, lahko uporabite tudi posebna orodja za izrezovanje sadja.

Omogočajo vam, da z lastnimi rokami enostavno naredite rezanje sadja, ta dekoracija sadne mize pa se bo pojavila tudi, če ste novi v tem poslu.

Če uporabljate banane in jabolka za okraševanje sadne kocke ali sadne mize, vam priporočamo, da jih potresete z limoninim sokom, ki bo vašo sadno sestavo dolgo zadržal svežo in preprečil črnenje.

Ploščica s sadjem ali narezano sadje na sadni mizi bo videti še bolj zanimivo, če jo okrasite s čokoladnimi čipi, prahom, limonino lupino ali oranžno poltjo.

Sadje lahko rezate na počitniški mizi z orehi, cvetnimi lističi, listi mete.

Da bi gostje želeli lepo obrezovanje sadja na praznični mizi, je pomembno, da ne samo okrasite sadne kompozicije z rezanjem, temveč tudi, da jo postrežete na lepem krožniku.

Uporabljajo se tudi za dekoracijo sadnih plošč, sadja ali zobotrebcev. Bolj zapletene sadne kompozicije za poroko ali sadno mizo za obletnico in podobni dogodki so narejeni s pomočjo posebnih domačih okvirjev. Običajno oblikujejo rezano sadje.

Sadne rezine v obliki ognjene ptice za praznično poročno mizo, sadni šopek za poroko,sadni stolp in sadni sestavek v obliki metulja, jež, čoln za otroško zabavo ali sadna kompozicija v obliki obletnice itd. najpogosteje izvajajo strokovnjaki.

Vendar pa se prepričajte, da je možno pripraviti sadno mizo za otroške počitnice ali druge dogodke z lastnimi rokami.

Pri nakupu sadja za rezanje sadja poskušajte izbrati zrele plodove različnih barv. Tako bo rezanje sadja za praznike bolj živahno in zanimivo. Rezanje sadja poteka na različne načine, odvisno od funkcionalnega namena orodja.

Da bi prvotno rezanje sadja za poroko ali rojstni dan postalo obsežnejše, poskusite na okvire, ki bodo oblikovali vašo mojstrovino, narediti več sadnih plošč, sadnih sestavin ali več kosov sadja.

Z domačo rezbarijo sadja za okrasitev počitniške mize izberite nekaj velikih zrelih lubenic, melon, jabolk in pomaranč.

Kosi sadja na teh sadežih so najprimernejša rešitev za ustvarjanje sadnih slik in sadnih vzorcev, geometrijskih oblik, listov, cvetov in drugih podrobnosti sadne sestave.

Po pripravi sadnega rezanja za praznično mizo za poroko ali drugo praznik, poskušajte s sadno mojstrovino pršiti ledeno vodo, tako da bo sadna sestava dolgo ostala sveža.

In zdaj najbolj zanimivo. Zbrane novice ekipe v časuizvirne ideje o sadnih kompozicijah in najlepših fotografijah sadnih rezin in sadne rezbarije, ki jih lahko poskusite tudi okrasiti praznično mizo doma ali celo za praznični dogodek na poroki in bifeju.

Zato kupujte jagode, pomaranče, banane, jabolka, lubenico, kivi in ​​drugo sadje, da bi s svojo roko okrasili lepo sadno mizo.

Kako pripraviti sadno mizo: kaj je boljše rezanje sadja ali rezbarjenje sadja

)
75)
)

DCF kompatibilen JPEG Img

128)
)
178)
)