Skrivnostni črni nohti: moden dizajn nohtov s črnim lakom ...

Sodobni trendi v modnem oblikovanju nohtov vam omogočajo, da izberete modne nohte za vse želje - od zgoščenega in zadržanega, do neverjetno čudovitega in razburljivega. Med vrhunskimi primeri manikure za novo sezono 2019-2020 so bili modeli nohtov v črni barvi, ki so tako skrivnostni in skrivnostni.

Obstaja veliko variacij o tem, kako narediti ultra moderno manikuro v črni barvi, kot pri trendu, različnih barvnih možnostih in tudi z uporabo trendovskega nohtnega tehnika.

Modna črna manikura 2019-2020 je na voljo modnim ženskam z dolgimi, kratkimi in zelo majhnimi nohti, ki izgleda enako čudovito.

Potrebujete pisarniško manikuro s črnim lakom, priložnostno ali elegantno večerno črno manikuro? Vse te reprezentacije mega modnega oblikovanja nohtov s črnim lakom so prikazane v naši kolekciji fotografij za vsako sliko.

Na vrhuncu modnega vala se je v sezoni 2019-2020 pokazal mat in nenavaden črn lak za nohte v sezoni 2019-2020. Ne zaostajajte v priljubljenosti in elegantni črni manikuri s kamenčki in iskricami v obliki bleščic, sljude, kristalov pikslov in drugih sredstev za dekoracijo.

Črna ombre manikura s pridihom limetinih, limoninih, fuksijskih, modrih in kremnih tonov je lahko zanimiva rešitev za posebno priložnost. Črna jakna v novem izgledu izgleda nič manj razburljivo.

Tandem s črnim lakom za nohte z bež, rdečimi in belimi, sivimi, srebrnimi in zlatimi je lep in izvirnik, ki je v tandemu tako ugoden.

PosebnoPozornost je treba posvetiti risbam na nohtih s črnim lakom, ki jih lahko izvedemo na črnem ozadju ali na nevtralnem ozadju s črnim lakom, kar omogoča doseganje zanimivega rezultata.

Ultra-trendovski motivi črne manikure s črnim lakom so črno-bež toni oblikovanja nohtov in grafike - floristika in kodre so še posebej čudoviti v tandemu fizičnih in črnih gelnih lakov na nohtih v sezoni 2019-2020.

Modni žeblji z napisom v črni izvedbi, ki so več kot jedrnati in izraziti, bodo odlični. Med modnimi idejami črne manikure 2019-2020 morate paziti na nohte v slogu "mačjega očesa", črni dizajn "negativni prostor", črni manikirni minimalizem, občutljivo čipkasto oblikovanje v črni barvi, privlačno marmorno nail art,romantično cvetje na nohti , drgnite in kamifubuki posebej okusni s črnim lakom.

Kakšen bo trendni dizajn črnih nohtov v prihajajoči sezoni - glej vrhunske ideje o črni manikuri in izbor zanimivega novega črnega modela nohtov 2019-2020 spodaj.

Črna manikura z marmornim učinkom\ t

Naravni marmorni učinek na nohtih je skrivnosten in hkrati tako privlačen. Za bolj ekspresiven rezultat je vredno izbrati črne vzorce na belem ozadju ali obratno, s poudarjanjem nekaj nog, medtem ko preostanek preprosto pobarvamo s črnim lakom zluknjami , v stilu »regrown manikura« ali dodamo proge.

Črna manikura s folijo

Modni nohti s folijov različnih odločitvah bo še posebej pomembno v prihajajoči sezoni. Najbolj spektakularne pa bodo modele s črno lakirano in mavrično folijo, zlatimi ali srebrnimi folijami ter črno manikuro s skrčeno folijo, črtami in zrcalno folijo v črni manikuri.

Modni črni nohti "mačje oko"

Imitacija čudovitega prekrivanja na nohtih v stilu kozmičnega sijaja ali mačjih oči bo elegantna s črnim lakom, kar vam omogoča poudarjanje majhnih bleščečih delcev v temnem pokrovu nohtov. Črna manikura "mačje oko" izgleda praznično in svečano, prav tako dopolnjena z lepimi monogrami, ki bodo najboljši za večer.

Modni mat nohti s črnim lakom.

Žametni premaz na nohtih s črnim lakom se bo zagotovo dolgo spominjal, če boste spretno poudarili čar mat črne manikure s kontrastnimi sijajnimi nohti, globokimi odtenki lakov na nekaj prstih ali izbiro stilske nohte. Modna mat črna manikura bo v trendu z napisi in dekorativno folijo, grafiko in abstraktnimi risbami na črnih nohtih.

Črna manikura »negativni prostor«

»Negativni prostor« je eden izmed najboljših primerov modnega oblikovanja nohtov, ki je primeren tudi za pisarno, romantično podobo in elegantno oblikovanje nohtov. Trendni črni »negativni prostor« je lahko izdelan v mat ali sijajni obliki, z luknjami in »regrown« dizajnom, manikuro z okvirjem in drugimi vodilnimi tehnikami za nohte, ki jih dopolnjuje črni lak.

Črna francoska zasnova

Najljubša jakna ima veliko sort in je prikazana s pisanimi, bleščečimi, pa tudi črnimi "nasmehi", ki vam bodo omogočili pogled na običajno oblikovanje nohtov na nov način. Za boljši rezultat v francoskem oblikovanju nohtov s črnim lakom je vredno uporabiti mat površino ali gel za nohte, ki bo dala očarljiv učinek vedno modnemu francoskemu v črni barvi.

"manikura" črne geometrije

Težko bo oblikovati bolj harmoničen tandem kot črni lak in geometrijske vzorce. Navsezadnje bodo jasne linije, geometrijske oblike in grafika same po sebi veliko bolj izrazite v črni barvi, na primer na nevtralnem ozadju - bež in trden odtenek. In tudi ne pozabite na modno mat površino za črnogeometrijsko oblikovanje nohtov , 2019-2020.

Črna manikura z napisi

Trendi na področju nohtov postajajo vse bolj naravni in nezapleteni, kot so modne manikure z napisi. In tu ne morete brez črne palete odtenkov na nohtih, ki vam bo omogočila ustvarjanje jasnih in jedrnatih napisov na nohtih v superakturalni umetnosti nohtov sezone, ki je tako neverjetna v svoji preprostosti.

Črna guma

Glitter na nohtih bo najboljša rešitev za slovesno oblikovanje nohtov za večer. Če si želite ogledati elegantne ideje za nohte za leto 2019-2020, bodo zanimivi in ​​elegantni črni nohti z brusnim ogledalom, biserjem ali drgnjenim hroščem ali aurora borealisom, ki vam bodo omogočili ustvarjanje presenetljivo lepega oblikovanja nohtov.s črnim lakom za vsak okus.

Oblikovanje črnega ombre

Kontrastni odtenki na nohtih nikoli ne ostanejo neopaženi, toda, da bi bilo modno oblikovanje nohtov bolj subtilno, je vredno uporabiti tehniko gradienta na nohtih ali ombre design. Cool ombre 2019-2020 črne manikirne ideje so prikazane z rumenimi, zelenimi, rožnatimi, fuksijinimi, modrimi, modrimi toni, ki vam bodo pomagali ustvariti nepozaben učinek na prste s črnim lakom.

Čudovita črna manikura v sezoni 2019-2020: razkošne različice oblikovanja nohtov s črnim lakom za vsak okus

)
80)
)