Učinkovito pleteni manikirni "pulover" iz leta 2019-2020 v elegantnih različicah

Trendy manikirski pulover - kaj bi lahko bil najboljši dodatek modnemu jesenskemu ali zimskemu videzu v sezoni 2019-2020?

Odlično pleteni dizajn nohtov odlično prilega prste za hladno sezono s tako "prijetnim" vzorcem.

Čudovito pleteno manikuro dokazujejo elegantne in čudovite različice oblikovanja nohtov, ki posnemajo pletene motive na trendovsko pletenih in pletenih oblačilih.

Zaradi identitete motivov na nohtih in oblačil za jesensko-zimsko obdobje lahko tako pleteno nohtno umetnost najbolje okrasimo z nohti za novo leto, božič, pa tudi vsakodnevno manikuro za hladno sezono.

Modni manikirni “pulover” 2019-2020 lahko ustvarite v različnih predstavitvah: lahko so volumetrični in teksturirani vzorci s pomočjo gelnega laka ter pobarvani sijajni vzorci ali imitacija pletenega vzorca s pomočjo drsnih nalepk.

Izjemen čarovniški manikirni “pulover” ponuja opravljanje z akrilnim prahom, ki pletenim vzorcem, pa tudi brez njega, daje poseben učinek in teksturo ter doseže gladko teksturiran vzorec.

Osupljiv učinek, ki ga dobite z dokončanjem trendovskega pletenega manikirnega "puloverja" 2019-2020, ni mogoče primerjati z ničemer.

Še več, če hočemo, da je vse v prijetni in prijetni pozimi vročini, je manikura za pulover popolna za dopolnitev stila v vsem, od prevelikih puloverjev, klobučkov do prstov.

Privlačni pleteni vzorci na nohtih imajo neskončno število različic, ki ustvarjajo modni "pulover" za nohte. ZigzagiUdarci, pike in proge pomagajo pri pleteni manikuri v najboljši rešitvi.

Pletena manikura z vzorci v eni barvi s podlago za nohte ali v drugačnem odtenku je lahko odlična. Poleg tega lahko izvedete top-neil design "pulover" 2019-2020 na enem ali dveh prstih ali vse ob istem času, dodal, da pletene manikura z okrasnih, risbe ali druga sredstva za dekoracijo.

Najbolj čudovito modno pletena manikirna “pulover” izgleda v pastelni barvni paleti, ki prste prinaša poseben lep šal s pletenim vzorcem, kot tudi odtenke prahu, bež, smetane, rjave, čokolade, kave.

Toda pletena manikura 2019-2020 ima, tako kot vse druge modne oblike nohtov, svoje prednosti in slabosti. Če lahko govorite o prednostih trendovskega oblikovanja pletenih žebljev že zelo dolgo časa, potem je pomembno tudi nekaj besed o slabostih:

  • pleteni vzorec je nekoliko bolj kapriciozen v svoji zasnovi in ​​zahteva posebno skrbnost pri opravljanju;
  • manikura »pulover« dovolj hitro izgubi svojo svetlost in se lahko z lahkoto obleče;
  • delce pletenega ornamenta na nohtih se lahko tudi razcepi, če v svetilki niso popolnoma posušeni.

Toda kljub vsemu ima trendovski pleteni manikirni pulover številne občudovalce med sodobnimi ženskami, ki so zaradi nenaravnosti in privlačnosti rad oblikovali pletene izdelke.

Zbrali smo vrhunske ideje, novo pleteno manikuro za sezono 2019-2020, ki jo lahkote prosim te zime. Navdihujoče modne primere oblikovanja nohtov "pulover" gledamo zdaj!

Večbarvna manikura „pulover“

V pletenem dizajnu »pulover«, ki uporablja več barv v enem dizajnu na različnih prstih, je mogoče dati različne prijetne pastelne in aktualne odtenke. Večbarvni pleteni vzorci na nohteh gledajo z manikuro, pulover je zelo srčkan in privlačen. Vedno je v modi dodati akrilni prah pleteni umetnosti za nohte v več barvah, da bi dobil žameten učinek, bleščičasti sijaj je prav tako primeren ali pa nekaj lakonskih kamenčkov. Odlična kombinacija rdeče-bele, mlečne čokolade, breskove sive, modre in modre ali bele barve.

z medvedki

Kako se lahko pozimi uspe brez privlačnih in tako čudovitih medvedov, tudi če ste dolgo dekle? In tukaj je ideja - okrasite s slikami očarljivo Teddy nosi enako očarljivo pletene manikura 2019-2020 v stilu pulover vreme nail art. Čudovito pleteno oblikovanje z medvedi je možno izdelati v različnih vrstah - lahko uporabimo drsne nalepke ali narišemo medvede, tako da naredimo posamezne elemente (kapo, pulover) z akrilnim prahom, ki bo oblikoval 3D učinek v trendovskem oblikovanju pletenice z medvedi Teddy.

Manikirni pulover s slikami

Trendovski pleteni pulover za manikuro je sam po sebi samozadosten, vendar lahko vedno malo fantazirate in dodate nekaj spektakularnih potez. Torej, pleteni design nohtov 2019-2020 bo videti super s slikamiBožične žoge in snežinke kot novoletno manikuro. Poleg pletenih motivov, skandinavskih okraskov in vzorcev so popolni, na ločen prst je v modi, da pripravi srčkan zajček, jelena, srca, ki bodo osupljiva dekoracija za modno pleteno manikuro "pulover" 2019-2020.

Ombre Pleteni Nail Design

Gradientna barvna prehodnost v navpični ali vodoravni obliki lahko postane tudi spektakularna rešitev s pletenimi motivi na nohtih v sezoni 2019-2020. Alternativno lahko ustvarite pleten videz z odtenkom barve in prehod odtenka od prsta do prsta tako, da ombris dokončate samo na srednjem prstu, pri čemer uporabite samo dve barvi. Nič manj razburljivo bo trendovska pletena manikura z nagibom na več prstih v treh barvah, ki bo izgledala očarljivo in elegantno v zimskem videzu leta 2019-2020.

Čudoviti pleteni dizajn žebljev 2019-2020: vrhunski manikirni “pulover” za vsak okus

)
68)