Želite v Pariz? Notranjost v pariškem stilu

Razkošna pariška notranja oprema, na fotografiji, ki smo jo predstavili na našem mestu, je oblikovanje oblikovalca Marina Filippova.

Oblikovalec je imel prostor za obračanje, ker je imela na razpolago 70 kvadratnih metrov.
Neverjetno lepa notranjost stanovanja v pariškem stilu, ki je nastal v najboljših tradicijah pariških apartmajev, bo privlačil ljubitelje razkošja.

Notranjost stanovanja v pariškem slogu je bila zasnovana do najmanjše podrobnosti. Da bi ustvarila pariško vzdušje, je Marina Filippova uporabila elemente oblikovanja iz dokazanih blagovnih znamk.

Pariška kuhinja in jedilnica sta bili združeni, kar je omogočilo vizualno razširitev prostora v stanovanju.

Značilnost notranje opreme v pariškem stilu od Marina Filippova je bila zmožnost za preprosto delo z razporeditvijo stanovanja.

Oblikovalec je zgradil kuhinjo-jedilnico, dnevno sobo in spalnico v vrsti, kar je ustvarilo občutek odprtosti in enostavnosti načrtovanja.

V notranjosti stanovanja v pariškem stilu so se ugotavljale, da so bili letniki nagrajeni s pravilno izbranimi stoli, kuhinjo, lestencem in drugimi notranjimi elementi.

Lepa notranjost v pastelnih barvah

Številni oblikovni elementi so edinstveni, ker jih je oblikovalec ustvaril po svojih skicah. Okrašena notranja zasnova v pariškem stilu, ustvarjena oblikovalec notranjih podrobnosti, kot so velika jedilna miza, nočne omarice in postelja v spalnici, nočne omarice za dnevno sobo, svetilke vgrajene v tla, in oblikovalec ogledalo, vgrajene omare.

Predstavljena notranja oprema v pariškem stilu je zaradi elegantnih površin in premišljene conacije uporabne površine zelo elegantna, elegantna in trdna.

Notranjost stanovanja v pariškem slogu je izdelana v toplih odtenkih barv. Vrhunec barvne palete v tem projektu je bila barva lila. Prvotna odločitev je bila freska iz ozadja, starinski italijanski lestenci, pa tudi dekoracija glave postelje.

Marina Filippova je zelo odgovorno pristopila k oblikovanju projekta. Izbrana je bila vsaka podrobnost notranjosti ob upoštevanju posebnosti pariškega stila, zato je bilo stanovanje v pariškem slogu odlično izdelano, njegov dizajn pa je z lahkoto in milino ujel.

Še en izvirni projekt:Ploska zasnova v beli barvi

Predlagamo, da ocenite notranjo opremo v pariškem stilu od Marina Filippova. Oglejte si fotografijo projekta.