Zimska čarovnica na nohtih: najboljša zimska manikura 2019-2020 na fotografiji!

Zima je čas belega snega, zmrzali in seveda prazničnega razpoloženja. Vendar pa nam ni vedno uspelo obdržati dobre volje in veselih razpoloženj, ob upoštevanju mraza zunaj okna in včasih sivih pokrajin.

V tem primeru ne smemo pozabiti na tako pomembne malenkosti, da lahko razveselijo vsako pravo gospo, in sicer nakup novih stvari in modne zimske manikure v svojih najboljših idejah.

O zimski garderobi smo govorili že prej, danes pa gre le za modno in trendovsko manikuro za zimo leta 2019-2020, ki jo manikir pro kaže v najboljših idejah in za vsak okus.

Kot smo že večkrat omenili, bodo naravni in enostavni trendi v manikuri, toda hkrati se bo vrnila moda za ostre male noge. Kot lahko vidite, so trendi zelo dvoumni.

Zato se je za vas odločiti, kateri zimski manikir 2019-2020 v vsakem posameznem primeru. Svetujemo vam trendovsko zimsko manikuro v več tandemih in rešitvah.

Trendna manikura bo zima 2019-2020 z monokromatskim premazom, še posebej pa bo palete barv bež in smetanastega laka dala jedkost ostrim nohtom.

Minimalizem zimske manikure bo presenetil s preprostostjo in elegantnimi rešitvami tistih mladih deklet, ki so utrujene od običajnega zimskega oblikovanja nohtov.

Šarmantna mat, zimska abstrakcija, geometrijski motivi, zimska jakna in ombre, manikura z luknjami za zimo, »zlomljeno steklo« in »negativni prostor« bodo navdušile modne zimske zasnove.

Ko gre za pametno zimoManikura, na primer, za novo leto, nato obilo bleščic, okrasnih in iskrice vas bo očarala v trend manikura v zimskem času 2019-2020.

Lepa zimska manikura je vedno presenetila z umetniškim slikarstvom, dopolnjenim z različnimi vrstami prahu, ki omogoča izvedbo zimske volumske manikure.

bleščeči prsti, folija, intarzirana z okrasnimi kamni, zimske pokrajine in podobe zimskih atributov - vse to skupaj naredi novo in mega učinkovito zimsko manikuro 2019-2020 zaželeno in navdihujoče.

Da bi dosegli očarljivo zimsko oblikovanje nohtov, je treba najprej izbrati lepo paleto odtenkov, namreč hladne barvne rešitve. Toda ni nujno, da je mirna zimska manikura.

Svetli in vabljivi toni bodo v modnem zimskem oblikovanju nohtov 2019-2020 zelo malo. In tudi ne pozabite na belo zimsko manikuro, ki bo kot vedno neustavljiva!

Najboljše od vsega, bogata manikura, zima izgleda z risbami in grafiko, kar vam omogoča, da dajete kontrast manikuri in da je zima videti originalna. Lepa je tudi modna temna zimska manikura v barvi burgundca, vino, smaragd, modra.

Katera zimska manikura 2019-2020 vam je ljubša - izberite. Na srečo je izbira manikure za zimo zelo velika in tukaj, kar je najpomembnejše, se ne izgubite.

Za običajen komplet ponujamo minimalizem v zimskem oblikovanju, za počitnice - z zimsko manikuro z iskricami, v pisarno - diskretno grafično oblikovanje ali abstraktne motive v zimskem oblikovanju nohtov 2019-2020.

Poglejmo natančneje.Trendni primeri zimske manikure, kar so pokazali strokovnjaki za nohte z vsega sveta.

Zimska jakna

Francoski dizajn nohtov sam po sebi izgleda brezhibno, danes pa so se pokazale številne interpretacije francoščine v svežih in novonastalih rešitvah. Modna jakna za zimo 2019-2020 je prav tako zelo lepa, še posebej, če izberete dopolnilne odtise in vzorce. Elegantno zimsko jakno lahko dobite s kamenčki, barvno jakno v rjavi in ​​rdeči barvi ter zimsko jakno s snežinko, bleščicami in monogrami, ki bodo odlično dopolnjevali zimske loke. Zimska jakna bo neustavljiva in kratka ter dolga.

Intarziran z okrasnimi kamni
\ t

Glitter okrasnih, ki spominja na odseve zimskih vzorcev in snežinke, bogato okrasite modne zimske nohte. Popolnoma prekrita s kamenčki, vzorci snežinke, luknje z okrasnimi kamenčki in okraski poleg slik bodo navdušili tudi ljubitelje luksuznega zimskega oblikovanja nohtov. Lakonična zimska manikura v lepem globokem odtenku bo postala pozimi bolj privlačna, če jo dopolnite z nekaj okrasnih kamnov.

Mat

Modni nohti z mat površino že dolgo niso bili novi, toda pozimi so nasičene barve lakov z umazano mat površino zelo privlačne. Pomembno je vedeti, da matirana manikura za zimo 2019-2020 zahteva zelo gladko površino ognjiča. Mat design se lahko ustvari za zimo z "barvnim blokom", zimski nohti s folijo in mat lakom, mat risbe - grafika in slikarstvo sta prav tako veličastna. To je neumnostvam omogoča, da zelo svetle barve bolj primerno za zimsko manikuro.

Oblikovanje marmorja

Naravni vzorci, ki jih najdemo na kamnih, se tako enostavno prenesejo na oblikovanje nohtov. Hladni vzorci marmorja na svetlem ozadju bodo elegantno dopolnili trendovsko zimsko manikuro. Za zimo izberite belo ali trdno marmorno manikuro, ki jo okrasite z nekaj prsti. Ta vrsta zimskega oblikovanja z marmorjem je vredno narediti za dolge nohte.

Pleteni motivi

Nenavadni in hkrati navadni vzorci z lepljivimi nohti so v hladni sezoni napolnili srca ljubkih žensk. Zimski "pulover" bo dodal manjkajočo toplino in udobje v zimskih kompletih. Ne boste mogli razmisliti le o mirnih pletenih vzorcih, temveč tudi za bogate, svetle in včasih večbarvne. Izberite za sebe primerno manikuro "pulover", ki vam je všeč, in zagotovo boste v trendu to zimo!

Modna zimska oblika nohtov 2019-2020: nova fotografija zimske manikure

Želite čudovito zimsko manikuro za vaše nohte? Najnovejše manikirne inovacije smo pobrali pozimi 2019-2020, kar bo navdušilo in presenetilo tudi najzahtevnejše modne mojstre, katerih primeri so prikazani spodaj ...

)
72)
)